Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: La 17 ani, Kristian Kostov cu șanse mari la trofeu pentru Bulgaria!

Published

on

Continuăm prezentarea statelor participante la ediția din Kiev cu un tânăr născut în secolul 21. Numele lui este Kristian Kostov și a fost selectat intern de BNT (televiziunea din Bulgaria) pentru a reprezenta statul în fața întregului continent. După impactul pozitiv pe care l-a avut anul trecut Poli Genova, Bulgaria speră la un top 3 anul acesta scoțându-și asul din mânecă.

 

Selectarea lui Kristian urmărește sloganul din acest an „Celebrate Diversity”, deoarece este primul concurent din concurs născut după anul 2000, iar mama sa provine din Kazakhstan. Și-a început călătoria muzicală la vârsta de 6 ani. În 2014 el a ajuns finalist la Vocea Rusiei Junior, unde Dima Bilan i-a fost mentor. În august 2015, el a părărsit Rusia ca să ia parte la al cincilea sezon X Factor Bulgaria, unde a terminat pe locul al doilea făcându-se remarcat în toată țara.

 

 

Bulgaria la Eurovision:

Bulgaria a debutat în anul 2005 și are 10 apariții în concurs prinzând doar două finale. Cel mai bun loc este 4 în 2016, iar cel mai slab este ultimul în semifinala din 2005. BNT, televiziunea națională din Bulgaria a decis anul trecut să schimbe modul în care sunt selectate piesele datorită rezultatelor proaste din ultimii ani. Anul trecut au ales-o intern pe Poli Genova, care i-a dus direct pe locul 4. Vor avea același succes anul acesta?

 

 

Foto Credit: wiwibloggs.com

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending