Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Levina e pregătită să facă show pentru Germania în Marea Finală Eurovision din Kiev

Published

on

Multe au fost, puține au mai rămas, continuăm prezentarea statelor participante cu cea mai populată țară din Europa. În luna Februarie, Levina, pe numele ei, Isabella Lueen, a câștigat „Unser Song 2017”, devenind cea de-a 60-a reprezentantă a Germaniei cu piesa ei „Perfect Life”.

 

Levina s-a născut pe 4 noiembrie 1991 în Bonn, Germania și a fost crescută în Chemnitz. A făcut studii muzicale la Londra, devenind atât cântăreață, cât și compozitoare și începând un drum muzical între Berlin și Londra. În 2016 ea a fost anunțată ca unul dintre cei 33 artiști ce vor intra în competiție pentru a reprezenta Germania. Ea va intra automat în finala din 13 mai datorită statutului de „Big five” al Germaniei.

 

 

Gemania în Eurovision:

Germania participă la Eurovision încă de la prima ediție din 1956 și are doar două absențe. A câștigat titlul de două ori în 1981 și 2010, dar are și un număr mare de prezențe în coada clasamentului, 7 la număr. După victoria Lenei din 2010, au găzduit competiția la Dusseldorf reușind să creeze o ediție de neuitat. În ultimii doi ani, Germania a terminat pe ultimul loc, iar Levina speră să aducă țara înapoi în top 10. Ce credeți? Va reuși?

 

Vezi aici piesa cu care Germania a câștigat în 2010:

 

Foto Credit: thesun.co.uk

 

Facebook Comments Box

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC ! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending