Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Lindita este pregătită să cucerească lumea pentru Albania

Published

on

Reclame

O altă zi, o nouă piesă vă este prezentată vouă, cititorilor RADAR DE MEDIA.  Artista pe care ne focusăm astăzi este Lindita, o tânără de 27 de ani, care va reprezenta Albania cu piesa „World”. Pentru Lindita, să participe la Eurovision este un vis pe care îl proiecta de foarte mult timp.

Drumul său către Kiev a început anul trecut când a câștigat Festivali i Këngës, dar cântă cu profesionalism încă din 2007, când a fost finalistă la Albanian Idol. Lindita s-a mutat în Statele Unite în 2016, iar anul trecut a luat parte și la American Idol.

 

Cântecul Linditei este despre acceptarea de sine și despre cum trebuie să împărtășim iubirea cu ceilalți. Ea este o artistă experimentată cântând în zece limbi și chiar compunând piese. Înainte de a merge pe scenă, Lindita își impune o pauză vocală în care, pentru 30 de minute nu vorbește absolut nimic. Pe lângă albaneză și engleză, Lindita vorbește spaniolă, germană și croată, ceea ce îi va fi foarte util când întâlnește delegațiile din Kiev.

 

 

Albania la Eurovision Song Contest:

Albania a participat la Concursul Muzical Eurovision de 13 ori. Televiziunea națională a Albaniei, Radio Televizioni Shqiptar (RTSH), a fost organizatorul reprezentantului Albaniei la Eurovision de când a debutat în anul 2004, iar piesa este selectată la concursul Festivali i Këngës. Cel mai bun rezultat al Albaniei este un loc 5 ocupat în 2012, la Baku de Rona Nishliu cu melodia „Suus”.

 

Foto Credit: escreporter.com

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending