Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017- Lovitură coloslă pentru Rusia din partea Ucrainei

Published

on

Astăzi eurofanii au primit o veste tristă. Serviciile de securitate ale Ucrainei au anunțat în această după amiază că reprezentanta Rusiei la Eurovision 2017 nu are voie să intre în Ucraina pentru următorii trei ani. Deși zvonurile au existat încă de acum câteva zile, Rusia a declarat că în cazul respingerii Yuliei Samoylova din concurs ei nu vor schimba artistul. 

 

Conform serviciilor de securitate ucraineene, scandalul vine din anul 2015, când Yulia a concertat în orașul Crimean Kerch. Aceasta a intrat în teritoriul proaspăt anexat de Rusia, pe care Ucraina îl considera pământ propriu. Zilele trecute au început dicuțiile și se preconiza arestarea Yuliei la intrarea în statul Ucrainean.

 

Deși există o tentă politică în concurs, Jon Ola Sand, directorul executiv al Eurovision încă din 2010,  a decarat că trebuie ca EBU să respecte legile țării gazdă deși este profund dezamăgit că spiritul concursului și valorile lui au de suferit.

 

Vezi aici declarația lui Jon Ola Sand:

 

Poți asculta și piesa cu care Rusia urma să concureze împotriva lui Alex și a Ilincăi în cea de-a doua semifinală din Kiev:

Advertisement

 

Despre participarea Rusiei nu avem informații exacte și vă vom ține la curent cu toate informațiile despre concurs.

 

Foto Credit: wiwibloggs.com

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending