Connect with us

Eurovision

Eurovision 2017: Manel Navarro cântă „Do it for yor lover” pentru Spania!

Published

on

Reclame

RADAR DE MEDIA continuă prezentarea statelor participante cu un concurent tânăr venit din peninsula Iberică. Este vorba despre Manel Navarro, reprezentantul Spaniei, care vine cu un mesaj pozitiv cu o încărcătură sentimentală puternică. 

 

Manel s-a născut pe 7 martie 1996 și este un cântăreț, compozitor și chitarist spaniol. El s-a lansat în 2014, după pariciparea la Catalunya Teen Star, pe care l-a și câștigat. După această victorie a semnat un contract cu o casă de discuri și și-a lansat primul album „ Brand new day”. Pe 24 iunie 2016 și-a lansat single-ul ”Candle”, care a ajuns pe locul al doilea în top 50-ul spaniol. Următorul prag era Objectivo Eurovision pe care l-a câștigat după o luptă crâncenă și controvesrată fiind la egalitate cu Mirela.

 

 

Spania la Eurovision:

Spania a debutat în concurs în 1961 și are 54 de apariții, fiind una dintre statele calificate automat în Marea Finală. Spania a câștigat de două ori concursul în 1968 și 1969 și nu pare să-și dorească sufient un nou trofeu. Ultimele clasări bune în istoria recentă a competiției au fost locul 10 în 2012 și 2014. Poți asculta în continuare cea mai bună piesă trimisă de Spania la Eurovision. De asemenea, RADAR DE MEDIA îți urează un Paște Fericit și continuăm prezentarea pieselor marți cu ultimele 5 state participante.

 

Foto Credit: escreporter.com

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending