Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Nathan Trent pentru Austria pe scena din Kiev!

Published

on

Reclame

RADAR DE MEDIA continuă prezentarea pieselor din concurs cu o țară care a câștigat recent trofeul. Este vorba despre Austria, care l-a desemnat pe Nathan Trent să reprezinte țara la Eurovision 2017.

 

Despre Nathan:

În urma unei selecții interne, ORF a decis că tânărul de 24 de ani este potrivit să aducă un loc bun la Eurovisionul din Ucraina. El este cântăreț și compozitor și își scrie singur piesele. Nathan s-a născut în Insbruck în 1992 și este fiul unui tată austriac și al unei mame italience, fiind crescut biling. A studiat pianul și vioara de la vârsta de trei ani și a concertat în multe festivaluri din Austria și Germania. S-a mutat la Viena, unde a început să studieze muzica și și-a terminat studiile în 2016.

Piesa „Running On Air” este compusă de el și vorbește despre cum trebuie să ne focusăm ca să ne atingem scopurile făcânf față momentelor bune, dar și rele din viața noastră.

 

Austria la Eurovision:

Austria are la activ 49 de participări în concurs și 45 de finale. De la introducerea semifinalelor, în 2004, Austria s-a calificat de 4 ori, cu o pauză de 3 ani între 2008 și 2011. Cel mai bun rezultat al Austriei este locul 1 în 2014, când Conchita Wurst a cucerit Europa și a ținut un „discurs” despre pace și toleranță, fiind supranumită regina Austriei. În 2015, ca țară gazdă, Austria a terminat ultima, neprimind puncte alături de Germania. Anul trecut, simpatica Zoe a avut misiunea de a reprezenta statul și de a-l menține în finală. Ea a reușit să impresioneze publicul cu o piesă în limba franceză și a terminat pe poziția a 13-a. Ce părere aveți? Va reuși Nathan să ducă Austria în finală anul acesta? Spune-ți părerea în rubrica de comentarii. Accesează celelalte articole despre concurenți în rubrica Magazin și Eurovision.

 

 

Foto Credit: ORF

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending