Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: OG3NE vor reprezenta Olanda cu ‘Lights and Shadows’

Published

on

Continuăm seria pieselor participante cu o a cincea țară. Grupul de fete, OG3NE a fost desemnat de Olanda pentru a reprezenta țara în cadrul Eurovision Song Contest din Kiev. Piesa lor „Lights and Shadows”, este o altă baladă emoționantă care ne va încâta în luna mai. Deși anunțul lor a venit spontan, în media olandeză se anticipa desemnarea lor încă din vara 2016.

 

Cele trei suori, Lisa 22 și gemenele Amy și Shelly, 21, nu sunt cu totul noi lumii Eurovision. Ele au reprezentat Olanda ca Eurovision Junior în 2007 terminând pe poziția a 11-a din 17. S-au întâmplat multe însă în ultimii zece ani, iar fetele au avut parte de multe piese noi și concerte. Au câștigat Vocea Olandei în 2014 și au urcat în topuri.

 

Este al cincilea an în care Olanda își selectează intern artiștii după mai mulți ani de necalificare. În 2013 Anouk a terminat pe poziția 9 cu piesa ei, „Birds”. În 2014, The Common Linnets au luat locul al doilea fiind bătuți doar de Conchita. În 2014, Tritjie Oosterhuis a ratat calificarea, iar anul trecut Douwe Bob a terminat pe locul 11 cu piesa „Slow Down”. Va avea Olanda succes cu OG3NE?

 

Olanda în Eurovision:

Olanda a câștigat festivalul de 4 ori: în 1957, 1959, 1969 și 1975, dar au găzduit concursul în 1980, după ce Israel a respins ideea de a organiza doi ani la rând. Înfometați să câștige concursul după 40 de ani, olandezii se străduiesc din ce în ce mai mult. Vor reuși cu populara trupă OG3NE?

 

Foto Credit: Pinterest

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending