Connect with us

Eurovision

Eurovision 2017: Pasărea neagră din Finlanda este pregătită să zboare către Kiev!

Published

on

Reclame

Helsinki, Finlanda. În ianuarie 2017, Norma John a câștigat selecția finlandeză cu piesa „Black bird”, o piesă făcută din și pentru suflet. În acest sens, Norma va fi cea de-a 51-a reprezentantă a Finlandei.

 

Am vrut să trecem la o nouă etapă muzicală și UMK părea rampa perfectă. Eurovision Song Contest este modul plăcut în care unește culturile și oamenii împreună prim muzică.

Despre ce vorbește „Black bird”?

Am făcut Blackbird așa cum ne facem toate piesele. Ne întâlnim și scriem ceea ce simțim pe moment. Ideea piesei este despre momentul când ai imina frântă și vrei să-l uiți pe cel care a făcut-o. Am simțit că piesa e simplă, dar puternică și dramatică. 

 

Ascultă aici piesa Finlandei:

 

Finlanda la Eurovision:

Finlanda are la activ 50 de participări și a prins 44 de finale. De la intoducerea semifinalelor, Finlanda s-a calificat de 7 din 13 ori, iar în 2006 au cucerit Europa cu trupa rock „Lordi”. Ultimul rezultat bun a fost locul 11 în 2014, iar de atunci nu au mai intrat în finală. Poate Norma John să ducă Eurovisionul înapoi la Helsinki? Accesează secțiunea de comentarii. De asemena, Accesează Magazin-Eurovision pentru mai multe piese participante și interviuri „picante”

 

Ai aici un video cu cele mai bune 10 piese din Finlanda:

 

Foto Credit: kainuunsanomat.fi

 

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC ! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending