Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Pleacă Francesco Gabbani cu trofeul la Roma?

Published

on

Roma, Italia- Festivalul Sanremo a fot câștigat în februarie de Francesco Gabbani, care a amuzat italienii cu piesa lui veselă „Occidentali `s Karma”. A devenit instant câștigător la casele de pariuri, iar pe prima poziție se clasează și acum, cu trei săptămâni înainte de show. 

 

Despre Francesco:

Francesco s-a născut la Carrara, Italia, pe 9 septembrie 1982 și și-a câștigat faima abia anul acesta, când a câștigat Festivalul de la San Remo fiind desemnat și reprezentant al Italiei la Eurovision. Piesa lui a avut un impact pozitiv asupra ascultătorilor, iar presa internațională îl consideră deja câștigătorul întregii competiții. El este atât vocalist, cât și compozitor iar în mai promite să ne delecteze și să ne aducă zâmbetul pe buze cu piesa lui pozitivă.

 

 

Italia la Eurovision:

Italia a debutat în concurs la prima ediție din 1956 și a câștigat de două ori în 1964 și 1990. Cel mai slab rezultat a fost anul 1966, când nu au primit niciun punct. Italia s-a retrat din concurs în anul 1997 și a revenit în 2011, când și-a recăpătat statutul de big 5, fiind una dintre cele cinci state care se califică în fiecare an în finală. Victoria lui Toto Cutugno din 1990 rămâne până acum cea mai bună performanță a Italiei pe sena Eurovision. În anul 2015, trupa Il Volo a câștigat votul publicului, dar s-a clasat doar pe locul 6 la juriile internaționale terminând pe locul al treilea. Va reuși Francesco să ducă Eurovisionul la Roma în 2018, sau îi așteptăm pe italieni la București?

 

Credit Foto: biografieonline.it

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending