Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Svala va cânta „Paper” pentru Islanda

Published

on

Reclame

Ziua 6 aduce în prim plan cea mai vestică țară din Europa, Islanda, de unde avem vești proaspete. Sâmbătă seara a avut loc finala islandeză, Söngvakeppnin, iar artista care a primit votul islandezilor este Svala, care va cânta „Paper” pe scena de la Kiev.

 

Svala Björgvinsdóttir (1977), care trăiește în Los Angeles, a debutat la 9 ani când a cântat un cântec de Crăciun cu tatăl ei,  Bo Halldórs, reprezentant al Islandei în 1995.

În anul 2006 a înființat trupa electro, Steed Lord, împreună cu fratele și iubitul său. În anul 2012, Svala și-a lansat propria colecție de îmbrăcăminte, iar în 2015 a devenit jurat la Vocea Islandei. Piesa „Paper” este o creație la care a contribuit și este foarte mândră să o lanseze la nivel internațional în mai.

 

 

Islanda în Eurovision Song Contest:

Statul Islandez a debutat în anul 1986, iar anul acesta va fi a 31-a oară când Islanda ia parte la concurs. Cele mai bune clasări au fost locul 2 în 1999 și 2009 și încă nu a găzduit show-ul. Ca nivel de rating, Eurovisionul este foarte popular în Islanda, iar finala de anul trecut a înregistrat 95,3% dintre islandezii care urmăreau în seara finalei programele televizate.

 

Foto Credit: reykjavikboulevard.com

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending