Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Tamara va cânta „Keep the Faith” pentru Georgia

Published

on

Tamara Gachechiladze  este aleasa georgienilor pentru Eurovision 2017 care va avea loc la Kiev în luna mai. Piesa ei, „Keep the Faith” marchează cea de-a 10-a  participare a Georgiei în festival.

 

Tamara este o figură permanentă a festivalurilor și concertelor mari care au loc în Tbilisi. Ea a paricipat la multe festivaluri mari în toată lumea. Ea era în grupul 3G, care trebuia să reprezinte Georgia în 2009, la Moscova însă țara a fost atunci scoasă din concurs din motive politice. Tamara consideră că mesajul ei este cea mai importantă parte din toată piesa și că este foarte important să ne păstrăm încrederea în noi in orice situație ne-ar aduce viața și să credem în mai bine.

 

Piesa Tamarei a fost scrisă de Anri Jokhadze, care a reprezentat țara la Baku, în 2012. Mai târziu, în această toamnă, capitala Georgiei va găzdui competiția muzicală Eurovision Junior, câștigată de ei anul trecut.

 

 

Georgia la Eurovision:

La acest capitol, statul georgian nu a stat rău niciodată. Și-au făcut debutul în 2007, iar din 9 participări au ratat doar două finale în 2012 și 2014. Cel mai bun rezultat este locul 9, luat în 2010 și 2011. Credeți că Tamara Gachechiladze va duce și concursul mare la Tbilisi anul viitor?

 

Ascultă aici cea mai bună piesă din Georgia:

 

Foto Credit: eurovision.tv

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending