Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Tijana Bogićević cântă pentru Serbia la Kiev!

Published

on

RADAR DE MEDIA contină prezentarea statelor participante cu o țară care este foarte aproape de noi. Vorbim astăzi despre Serbia și despre reprezentanta lor, Tijana Bogićević, care va cânta piesa „Into seDeep” la Eurovision 2017. Piesa ei a fost selectată intern de către televiziunea Sârbă și s-a bucurat de feedback foarte bun din partea fanilor și a presei fiind aleasă de organizatori să deschidă cea de-a doua semifinală din 11 mai. 

 

Tijana Bogićević s-a născut pe 1 noiembrie 1981 și nu va fi pentru prima dată pe scena concursului deoarece în 2011 ea a fost backing-vocalistă pentru Nina, făcând parte din delegația Serbiei la Dusseldorf. A participat la selecția națională din Serbia și în 2009 însă nu a primit biletul către Moscova atunci.

 

 

Serbia la Eurovision:

Serbia și-a făcut debutul în concurs în anul 2007, ediție peste care a trcut cu brio luând trofeul acasă și ducând Eurovision 2008 la Belgrad. Singurele necalificări au fost în 2009 și 2013. În anul 2014 Serbia s-a retras din concurs revenind în 2015, unde Bojana Stamenov a țintit top 10 cu piesa „Beauty Never Lies”. Anul acesta Tijana are misiunea să ducă Serbia înapoi la gloria de altădată. Va reuși? Accesează secțiunea de comentarii.

 

Vezi aici cele mai bune clasări ale Serbiei la Eurovision:

 

Credit Foto: EuroVisionary.com

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending