Connect with us

A-Z NEWS

EUROVISION PARTY by Radar de Media, 11 iunie ora 22! Rezerva-ti acum un loc (detalii)

Published

on

Reclame

Publicatia Online Radar de Media invita toti fanii Eurovision la singura Petrecere Eurovision din Romania !!!  EUROVISION PARTY va avea loc intr-o locatie de lux din Bucuresti.

Daca esti fan Eurovision atunci esti omul pe care noi il cautam. Vineri, 11 iunie, incepand cu orele 22:00, hai sa  ne dam intalnire la “Eurovision Party”in Bucuresti Str. Doameni nr 21 (centrul istoric, zona Universitate).

Te asteptam cu cele mai tari hit-uri de la Eurovision, premii, distractie si Karaoke! Nu vor lipsi nici vedetele la un astfel de eveniment unic!

Vino si distreaza-te alaturi de Radar de Media, e timpul  sa simtim spiritul Eurovision pe propria piele si sa dansam pana dimineata pe cele mai consacrate hit-uri de la Eurovision!

Confirma prezenta ta la “Eurovision Party” la adresa contact@radardemedia.ro , locurile sunt limitate!

Nu uita Vineri, 11 iunie de la ora 22 in Bucuresti , str Domnei nr 21,- “Gallienus”, intrarea libera pentru toti fanii! Obligatoriu trebuie sa ne confirmi prezenta ta!

Pentru detalii YM : radardemedia

Cum ajungi la Eurovision Party…


Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending