Connect with us

BAZAR

EUROVISION ROMÂNIA 2015: Lara Lee, pe urmele lui Cher, Pink, Justin Timberland sau Backstreet Boys, în finala națională

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Lara este vine pentru a doua oară la Eurovision România. De data asta singură pe scenă, dar cu o echipă de producători suedezi, care au colaborat şi cu Cher, Pink, Justin Timberland, Backstreet Boys etc. 

Vezi aici toate piesele calificate in Finala Eurovision 2015, care va avea loc pe data de 8 martie 2015 la Craiova.

„Prima oară am încercat cu trupa T&L, acum însă am proiectul meu, o piesă şi un stil total diferite de cel de acum doi ani. Ba chiar şi un alt nume: Lara Lee”, spune Lara.

„Eurovision poate reprezenta începutul carierei mele, o rampă de lansare”, crede Lara. Aşa că, pentru acest moment, special pentru Eurovision, de două săptămâni a început colararea cu echipa producătorului Robin Lynch.

[sam id=”12″ codes=”true”]

„Am în spate o echipă foarte puternică, foarte dedicată şi implicată în acest proiect. O echipă care colaborat şi cu Cher, Pink, Justin Timberland, Backstreet Boys etc. O echipă care a mai participat la Eurovision, în 2013, alături de Margaret Berger, care a reprezentat Norvegia, şi a ocupat 4.”

Lara ne-a mai dezvăluit că este permanent în legătură cu Robyn, de… „dimineaţă până a doua zi”. „Suntem în fiecare zi în conferinţă cu producătorul Robyn Lynch, cu textiera, scenograful, coregraful, cu toţi membrii echipei din Suedia, care vor să vină şi în România. Toate detaliile – machiaj, haine, coafură etc. – sunt stabilite cu echipa suedeză”, încheie Lara, încrezătoare în şansa ei de a reprezenta România la Eurovision.

Vezi video pe pagina urmatoare! 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending