Connect with us

Eurovision

EUROVISION ROMÂNIA 2015. Temişan + Alexa + Mihai Alexandru = … 5: „Mă duc să cânt la mine acasă”

Redactia Radar de Media

Published

on

„Mă duc să cânt la mine acasă”, declară Aurelian Temişan înainte de finala Eurovision România de la Craiova

După o pauză de 12 ani în care nu a mai participat la selecţiile naţionale pentru Eurovision, Aurelian Temişan mizează, anul acesta, pe o Chica latina, mai exact, pe o colaborare cu talentata Alexa Niculae, dar şi cu Mihai Alexandru, în calitate de compozitor. „Alexa e Geamănă de-a mea, ca şi zodie. Iar dacă suntem doi Gemeni, suntem, de fapt, patru inşi. Cu Mihai – cinci”, e calculul rapid făcut în glumă de Temi.

Participarea de anul acesta nu este întâmplătoare. Artistul şi-a mai încercat norocul la selecţia naţională Eurovision din anul 2003. „Atunci am fost bătut de… Mihai Alexandru! Eu am ieşit pe locul doi şi Mihai a plecat atunci cu Nicola…”, îşi aminteşte Aurelian Temişan. „Am spus atunci că voi mai participa o singură dată la Eurovision. Motivele vi le voi spune după întoarcerea noastră triumfătoare de la Viena”, adaugă simpaticul interpret, optimist în privinţa finalei de pe 8 martie: „O să vedeţi că Oltenia este matriarhatul. Adică, eu mă duc să cânt la mine acasă. Poate că nu întâmplător s-a decis ca anul acesta finala să fie la Craiova…”, mai spune el.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Atât el, cât şi partenera sa de scenă au colaborări vechi cu Televiziunea Română. Deşi mulţi români au remarcat-o în show-ul muzical Megastar, Alexa mărturiseşte că se simte „ca acasă” la TVR, amintindu-şi de debutul ei, la Şcoala vedetelor, cu zece ani în urmă:

„Am stat un an pe aici, în gaşca domnului Titus Munteanu, Dumnezeu să-l odihnească. Şi de fiecare dată când vin aici mă simt exact ca şi cum aş veni acasă”, declară Alexa.

La rândul său, Aurelian Temişan ţine să sublinieze: „Iar eu, cu fiecare intrare pe poarta Pangrati, mai adaug o zi, o lună, un an la cei aproape 30 de ani de când tot calc pragul Televiziunii, căreia trebuie să-i mulţumesc pentru aportul adus carierei mele şi pentru oamenii frumoşi pe care mi i-a scos în cale”.

Selectia Nationala Eurovision 2015 va avea loc in data de 8 martie la Craiova, iar show-ul va fi transmis in direct pe TVR 1, detalii aici.

Foto si Video Credit: TVR

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending