Connect with us

ALL MEDIA

Eurovision România devine brand social. Competiţia intră în comunităţile online Facebook şi Twitter

Published

on

 

Eurovision, competiţia muzicală europeană a cărei Selecţie Naţională este organizată de TVR, a intrat de luna aceasta în comunitatea online a celor mai importante reţele sociale din lume, Facebook şi Twitter.

Prin contul său de Twitter şi prin intermediul paginii de Facebook, organizatorii Eurovision România îşi propun, în principal, să îi informeze în timp real pe cei care sunt interesaţi de evoluţia competiţiei la nivel naţional (compozitori şi interpreţi, în special). În fazele următoare ale competiţiei, Eurovision România îşi propune să comunice cu publicul larg, comunitatea artistică şi cu jurnaliştii într-o manieră interactivă.

Nu în ultimul rând, prin intermediul acestor reţele sociale, TVR îşi propune să crească notorietatea Eurovision în rândul persoanelor active şi tinere din România – în mare parte utilizatoare de Internet, dar şi în rândul anumitor comunităţi profesionale coagulate în jurul acestor reţele* (ex. Show-Biz, Media, Marketing, Publicitate).

„Organizaţi toate preliminariile aşa cum le-aţi făcut de fiecare dată, cu tot profesionalismul care vă caracterizează. Bravo!”, a scris utilizatorul Oana D., în primul său mesaj adresat Eurovision România, pe Facebook.

Eurovision România este un brand reprezentativ al Televiziunii Române, care promovează, în acelaşi timp, creaţiile muzicale româneşti desemnate prin vot să participe la această competiţie europeană.

Prima fază a competiţiei Eurovision 2011 în România a început în luna octombrie, când TVR a dat startul înscrierilor. Data limită până la care compozitorii mai pot intra în concurs este 5 noiembrie. Preselecţia pieselor va avea loc în zilele de 9-10 noiembrie.

Selecţia Naţională – cea mai importantă fază a competiţiei pe plan local – va fi transmisă în direct, pe TVR 1 şi TVR Internaţional, în noaptea de Revelion.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending