Connect with us

Emisiuni

EVALUARE. Prima săptămână în junglă africană la „Sunt celebreu, scoate-mă de aici!”

Published

on

Cele 12 celebrități s-au pozat pentru Calendarul junglei

Înainte de plecarea lui Pacha Man, celebritățile au primit în tabără un aparat foto și au fost invitate să își facă fotografii la râu. Fiecare persoană și-a ales o lună și a început distracția!

Poziții sexy, jucăușe, serioase, rușinate, mândre, meniul a fost complet la râul de lângă tabăra pe care celebritățile o numesc acasă de peste o săptămână. S-au relaxat, s-au distrat și, mai important, a fost pentru prima dată când au avut acces, pentru o perioadă limitată, la tehnologie: aparatul foto.

 

Pacha Man a ieșit din show, Vladimir Drăghia a intrat în tabăra din junglă

Sâmbătă, 21 februarie, Pacha Man a renunțat la lupta pentru titlul de Regele junglei și a cedat în fața viciilor sale. Și-a adunat colegii de tabără în jurul focului și a țipat Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au urmat câteva momente în care și-au luat rămas bun, apoi Pacha Man a pornit către România.

Vladimir Drăghia este noul membru al echipei de celebrități din jungla africană și s-a făcut remarcat încă din primele clipe de când a ajuns în tabără.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Foamea e mare, certurile sunt și mai mari

După prima săptămână în junglă, schimbarea celor 12 celebrități începe să fie din ce în ce mai evidentă. Kilograme în minus, sunt cu toții mai slăbiți și încep să fie mai conștienți de faptul că trebuie să își porționeze corect rația de fasole și orez pe care o primesc în fiecare săptămână.

Foamea îi face să fie irascibili și să pornească certuri din orice subiect: o răceală, curățenia, ordinea, activitățile zilnice, bârfele, mâncarea, probele, atitudinea față de ceilalți și multe altele. Probele zilnice, unde pot câștiga porții extra de mâncare, sunt și ele foarte complicate și, de cele mai multe ori, concurenții nu reușesc să câștige mâncare pentru toți colegii din tabără.

De fiecare dată când primesc mâncare sau trebuie sa treacă printr-o probă în care trebuie să mănânce preparate scârboase, celebritățile au reacții și replici interesante:

  • Elena Lasconi: Să numărăm bobiță cu bobiță, ca să ne ajungă!
  • Andreea Moldovan: Am lins farfuriile, am lins tigaia!
  • Formația RuGina: Mihăiță e stresat // Că de 3 minute n-a mai mâncat!

 

Celebritățile care au surprins

Provocarea junglei este proba zilnică pe care trebuie să o îndeplinească vedetele, astfel încât să câștige porții extra de mâncare, pe care să le gătească în tabără. Pe toată durata zilei, românii îi pot vota pe cei pe care vor să îi vadă îndeplinind probele, prin apel sau SMS la 1264.

Advertisement

Probele sunt extreme, iar unele dintre ele au făcut chiar ca membrilor echipei de producție să li se facă rău în timp ce le pregăteau. Printre celebritățile care au surprins publicul s-au numărat:

  • Mihai Trăistariu – ambiția și modestia lui l-au făcut să reziste unei probe foarte complicate, în care a trebuit să mănânce feluri de mâncare care miroseau și aveau un gust îngrozitor.
  • Elena Merișoreanu – a fost eroina Provocării junglei – Învârte sticla, când a băut cele mai scârboase cocktail-uri. Ușurința cu care a băut sângele de vacă i-a surprins pe toți colegii ei.

 

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending