Connect with us

Campanie TV

EVENIMENT: Vedetele Kanal D celebreaza astazi Ziua Internationala a Televiziunii

Published

on

Prezentatorii Kanal D celebreaza astazi, 21 noiembrie, Ziua Mondiala a Televiziunii (World Television Day), alaturi de echipele emisiunilor pe care le prezinta si de telespectatori. Intr-o lume care sta sub semnul globalizarii, al progreselor tehnologice si al comunicarii, televiziunea are un impact major asupra existentei noastre, fiind cel mai popular si mai semnificativ mijloc de comunicare in masa.

Prin diversitatea de programe oferite, televiziunea informeaza, educa si ii ofera omului modern entertainment.  Prin intermediul televiziunii, informatia ajunge instantaneu in orice colt al lumii, semnaleaza evenimente, creeaza curente de opinie, dezbateri si are un impact regional si global. Are, de asemenea, puterea de a schimba in bine viata comunitatilor de pretutindeni si de a promova valorile general umane.

 

De Ziua Mondiala a Televiziunii le  spunem tuturor colegilor nostri, din Kanal D si de la celelalte televiziuni, <La multi ani!> si succes in una dintre cele mai frumoase profesii din lume. In acelasi timp, va multumim dumneavoastra, telespectatorilor nostri de pretutindeni, pentru ca ne urmariti zi de zi si ne inspirati sa fim tot mai buni in ceea ce facem. Televiziunea este traire pura, este informatie, e poarta spre tot ceea ce ne inconjoara. In acelasi timp, are puterea de a schimba lumea, prin oamenii care o alcatuiesc si ii dau viata, dar si prin dumneavoastra, cei care vizionati minut cu minut, secunda cu secunda programele noastre. La multi ani!”, a spus Simona Patruleasa, vedeta Kanal D.

 

Kanal D, televiziune ce se afla in top trei statii generaliste din Romania, a emis pentru prima data la 1 martie 2007. In 2017 va implini zece ani de cand le ofera telespectatorilor continut de calitate, ce combina cu succes programe de Stiri, cu emisiuni de reportaje, divertisment, seriale de succes, reality show-uri. Productiile proprii, inovatoare, dar si cele realizate dupa formate internationale sunt pilonii pe care s-au construit si consolidat, in cei aproape zece ani de existenta, institutia media, dar si filosofia Kanal D.

 

PARTY GRILA DE TOAMNA KANAL D  (23) PARTY GRILA DE TOAMNA KANAL D  (22) PARTY GRILA DE TOAMNA KANAL D  (20) PARTY GRILA DE TOAMNA KANAL D  (19) PARTY GRILA DE TOAMNA KANAL D  (18) PARTY GRILA DE TOAMNA KANAL D  (17)


Foto Credit: KANAL D

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending