Ex-ul Raduleascai, in cadere libera cu Money Chanel si Realitatea Media - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Ex-ul Raduleascai, in cadere libera cu Money Chanel si Realitatea Media

Published

on

Elan Schwartzenberg a declarat, pentru Mediafax, ca nu se simte “ confortabil” cu blocajele financiare de la The Money Channel si Realitatea Media si ca, daca situatia nu se schimba, va prelua el insusi fraiele managementului.

Postul The Money Channel urma sa fie preluat la  iunie 2011 de compania Media Advertising &Sales, administrate de Dragos Nedelcu si Sorin Freciu, după ce televiziunea de business a ieşit din contractul de management cu Asesoft, . Pana acum, insa, acest proces nu a fost definitivat, iar cei care au de suferit sunt chiar angajatii The Money Channel. Oamenii nu si-au mai primit banii inca din luna mai, si atunci in transe.

Intervievat de Mediafax, Schwartzenbert nu s-a sfiit sa recunoasca ca exista tensiuni in ograda Realitatea Media.” I-am atenţionat personal şi am avut multiple discuţii atât cu domnul Dragoş Nedelcu, cât şi cu domnul Sebastian Ghiţă şi sper ca ambii să depăşească problemele din Money Channel şi respectiv Realitatea Media”, a declarat proprietarul de trust.

După mai multe luni de conflict între Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft , omul de afaceri Elan Schwartzenberg a anunţat, pe 29 aprilie, că a cumpărat 91% din acţiunile la Bluelink Comunicazione, acţionarul majoritar al Realitatea Media.

Sursa:Mediafax

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending