Connect with us

A-Z NEWS

Exclusiv! Tattooit îţi personalizează gadgetul în stilul tău

Published

on

Tattooit (www.tattooit.ro), unic producător şi distribuitor de folii autocolante pentru personalizarea dispozitivelor electronice mobile, vă invită marţi, 29 martie, de la ora 19:00, la Base Café, la o inedită lansare a produselor sale.

În afara originalelor modele tematice din domenii precum sport, artă, natură, vintage sau 3D, Tattooit surprinde prin promovarea creaţiilor unor talentaţi tineri graficieni români, într-o secţiune specială a site-ului.

Operele acestor artişti vor fi transpuse în autocolante (skinuri), care vor fi vândute pe www.tattooit.ro, singurul magazin online din România care oferă acest gen de personalizare pentru orice gadget, de la telefoane până la căşti Bluetooth, de la computere până la instrumente muzicale, într-o gamă variată de peste 200 de modele.

La prezentarea din 22 martie, alături de reprezentanţii Tattooit vor participa artiştii vizuali Isabela Iorga şi Ana Ştefania Andronic, ale căror creaţii originale vor fi expuse în paralel cu autocolantele realizate după lucrările lor.

Produsul final care iese din mâinile specialiştilor Tattooit este o adevărată carte de vizită pentru stilul personal al fiecarui cumpărător.

Tattooit utilizează tehnologie de ultimă generaţie, ultra-high-tech,  pentru realizarea modelelor sale, materialele cele mai bune, rezistente la apă, simplu de montat şi uşor de desfăcut, care asigură calitatea premium produsului şi protecţie suplimentară gadgetului.

Personalizarea gadgetului s-a extins din SUA, unde s-a transformat rapid din trend în must have, iar vedete ca Britney Spears, Lindsay Lohan, Jessica Simpson sau Kimberly Steward au adoptat această modă şi a fost preluată în Europa.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending