Connect with us

Emisiuni

Exclusiv VIP de la Prima TV și Proiect de Țară: România, de la Prima News, își mută studioul la mare

În următoarele 3 săptămâni, în emisiuni realizate în direct de la mare

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Vara asta se poartă marea la Prima TV și Prima News. Din 26 iunie, Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV și prezentată de Cristi Brancu,  și Proiect de țară: România!, de la Prima News, realizată de Costi Mocanu și Sebastian Zachmann,  vor emite de la malul mării. În următoarele 3 săptămâni, în emisiuni realizate în direct de la mare, Prima News și Prima TV vor să afle ce trebuie să facă România pentru ca turismul să aducă 10 % din PIB-ul țării. De ce preferă românii Bulgaria și nu stau pe litoralul românesc, de ce nu exploatăm mai bine agroturismul, deși beneficiem de promovarea gratuită a Regelui Angliei?

Echipa emisiunii Proiect de țară: România!  va analiza teme de interes, va încerca să răspundă la întrebari precum:  “ Poate deveni România o destinatie pentru practicarea sporturilor de iarnă?” sau   “Cum promovăm sectorul city break?” Vor fi prezenți în direct în studio investitori, lucrători și turiști, toți cei care, împreună, pot duce încasările la 30 de miliarde de euro anual. Subiecte din domeniu se vor regăsi în fiecare zi în Focus, în rubrica Focus pe vacanță, la Prima  TV,  dar si în programele Prima News. Turism de 10. La sută.

Vara aduce și exclusivități de la Marea Neagră. Cristi Brancu nu ratează nimic. “Este o premieră pentru noi, să ne mutăm la mare pe perioada verii. Va fi provocator și foarte frumos, să simți briza alături de invitați. Ne vom vedea din 26 iunie din Jupiter și îi așteptăm alături de noi pe toți cei aflați pe Litoral. Vom avea invitați așa cum v-am obișnuit, în exclusivitate, dar și turiștii vor avea un loc bine stabilit în emisiune. Am pregătit concursuri, premii și ceva…surprize. Și să nu uit, avem și 30 de minute în plus de emisie pentru a simți cum se cuvine vibe-ul distracției de pe Litoral”, spune Cristi Brancu.

Din 26 iunie, de la 15.30, Cristi Brancu vă spune bun venit la Prima TV de pe malul Mării Negre. Iar de la 20:00, pe Prima News, Costi Mocanu și Sebastian Zachmann dau startul unui sezon estival special al emisiunii Proiect de țară: România!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending