Connect with us

Eurovision

EXCLUSIV Interviu cu Ianna şi Anthony, despre participarea la Eurovisionul Moldovenesc

Published

on

Ianna şi Anthony au ocupat locul 2 în Selecţia Naţională Eurovision 2011 din România, dar acest lucru i-a încurajat să îşi încerce norocul şi în Republica Moldova, unde au înscris piesa ,,The cave of life”. Dacă sunteţi curioşi şi vreţi să aflaţi mai multe detalii despre această participare, va invit să citiţi interviul cu cei doi.

Ce v-a determinat să participaţi şi în Selecţia Naţională din Republica Moldova?
Anthony: A fost ideea lui Ciprian Istrati (n.r. redactor Eurovisionary). Am crezut că glumeşte atunci când ne-a propus acest lucru, dar s-a dovedit a fi o propunere serioasă. M-am gândit un pic la avantajele şi şansele de a câştiga şi am ajuns la concluzia că nu am nimic de pierdut. În plus alături de mine a fost Ianna care este, de origine, din Chişinău. Nu aş fi putut participa singur, şi nici nu aş fi vrut. Este confortabil să ştiu că o să lucrez cu o persoană cu care am mai colaborat şi cu care, profesional vorbind, sunt compatibil.

Poziţia a doua din Selecţia Naţională a României v-a ambiţionat să vă încercaţi norocul şi în Republica Moldova?
Locul obţinut în noaptea de Revelion a venit ca un şoc pentru noi, fiindcă nu ne aşteptăm să câştigăm televotingul. Asta a fost foarte încurajant, DAR, în acel moment, încă nu se născuse ideea de a participa şi peste Prut. Ideea respectivă a venit 4-5 zile mai târziu, dar da, faptul că am obţinut un loc bun în România ne încurajează să participăm şi în altă parte.

Vedeţi această participare şi ca o punte de lansare pe piaţa muzicală de peste Prut?
Dacă o să avem o prestaţie bună şi vom fi pe placul publicului, atunci, da…. poate
fi o punte de lansare acolo. Cine ştie ce uşi se pot deschide….

Aveţi încredere în ,,The cave of life” că va trece Preselecţia?
Noi suntem optimişti şi sperăm din toată inima că vom ajunge să cântăm piesa în concurs.

În cazul în care veţi trece de Preselecţie şi o să ajungeţi în Finală ce show pregătiţi?
Încă nu am discutat despre acest lucru decât în mare, însă, cu siguranţă, va fi un show plin de energie şi dansuri exotice.

Ce şanse credeţi că are piesa ,,The cave of life”, să obţină o poziţie bună la Dusseldorf în cazul în care va ajunge acolo?
Întâi să trecem de Preselecţie şi apoi o să discutăm şi despre acest aspect.

Cărui gen muzical aparţine această piesă? Este diferită de ,,Open your eyes”?
Este total diferită de ,,Open your eyes'”. Este cu totul altceva. Dar un lucru în comun au cele două piese, şi anume, ambele sunt la fel de dificil de interpretat live, însă cred că vom face faţă. Să vedem.

,,The cave of life” a fost compusă special pentru Eurovision?
Anthony: Da. Am compus piesa special pentru Eurovision dar faza ciudată este că aveam deja o piesă la care vroiam să lucrez, însă am vrut să încerc să văd dacă iese altceva, şi am avut noroc ca, jucându-mă cu chitara, într-o noapte, să îmi vină melodia. Textul a venit a doua zi.

Sunteţi fani ai Eurovisionului? Dintre piesele care au triumfat, în acest concurs, de-a lungul timpului care sunt favoritele voastre?
Foarte multe piese care ajung în Finala Eurovision sunt foarte bune şi, la fel ca majoritatea, suntem şi noi interesaţi în fiecare an să vedem cine va câştiga.

Aveţi un mesaj pentru cititorii Radar de Media?
Să citiţi în continuare şi să iubiţi! Cum a zis Lennon: ,,All you need is love”.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending