Connect with us

Premieră TV

EXCLUSIVITATE. Primele imagini cu platoul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Cel mai atractiv quiz show va avea premiera miercuri, 20 aprilie, la 22:30 și fi difuzat de trei ori pe săptămână, la Kanal D

A început numărătoarea inversă până la premiera celui mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, care va începe miercuri, 20 aprilie, la 22:30, și va fi difuzat 3 zile pe săptămână, de miecuri până vineri, la Kanal D!

Platoul de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este unul spectaculos, creat special pentru această emisiune, la cele mai înalte standarde tehnologice. Iată și primele imagini cu platoul emisiunii, pe care le puteți vedea în galeria foto.  

            “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este un quiz show dedicat întregii familii, tot cei din fața micilor ecrane putând să își antreneze mintea, căutând și ei soluțiile definițiilor oferite de prezentatorul show-ului.

            În fiecare ediție, 5 concurenți își vor testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea, pentru a intra în posesia unor premii importante în bani. Fiecare concurent are doar 4 minute la dispoziție pentru a da soluțiile la cele 14 definții enunțate de Dan Negru.

Nu pierdeți premiera celui mai antrenant quiz show “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri, 20 aprilie, la 22:30, la Kanal D! Emisiunea va fi difuzată 3 zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending