Connect with us

Digital

Exerciţiu de PR: Gastronomia se îmbină perfect cu cinematografia

Avatar

Published

on

Filmul cu sau fără găselniţe tehnologice, este magic. Reuşeşte să emoţioneze şi să aducă mereu alt unghi de vedere asupra vieţii, asupra lumii. Şi filmul “Super Chef” (Burnt) este povestea remarcabilă, amuzantă şi emoţionantă despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă.

Pentru lansarea acestui film, Ran Events a desfăşurat o amplă campanie de PR care a precedat campania media. Acelaşi mesaj derivat în mai multe medii şi canale a fost comunicat creativ pe durata a două luni de zile.

Reţeta “Super Chef”? Comunicate de presă şi stiri lansate în mod susţinut, teasing  în redacţiile din presa scrisă şi online, o activare specială cu vedetele şi bloggerii pasionaţi de cooking şi Daniel Wendorf de la Société Gourmet- COOKING CLASSES,  testarea de către jurnalişti a unui nou meniu marca restaurant Gargantua şi parteneriatele media cu Music Channel, Radio 21, Men’s Health, BBC Good Food (vizionare speciala 100 locuri), eva.ro, kudika.ro, garbo.ro, kfetele.ro, cineamator.ro, edgeandback.ro, movienewsro , cinemaRx.ro

Super Chef Brunch

“In modă există haute couture, în arta gastronomică avem haute cuisine. Iar în filmul Super Chef avem parte de povestea captivantă a Chef-ului Adam Jones (Bradley Cooper) care a avut totul  şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin care ne arată că poţi să profiţi de a doua şansa în viaţă.” spune Patricia Călugăru (Marketing Coordinator, Forum Film).

Pentru campania de PR  am abordat  într-un mod interactiv presa şi bloggerii, oferindu-le experienţe speciale,  antrenându-ne împreună pentru întâlnirea cu Super Chef Adam Jones“, adaugă Patricia Mihail (Director, Ran Events).

avanpremiera superchef

Avanpremiera filmului, care a marcat lansarea propriu-zisa a filmului “Super Chef” (Burnt), a reunit peste 300 de  vedete, jurnalisti si bloggeri.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending