Connect with us

FOTBAL

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

A mai rămas o singură zi până la startul turneului final! Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

EURO 2024 începe mâine la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO. Turneul final reunește toate Naționalele care au reușit să demonstreze unitatea echipei și dorința de a scrie istorie, iar România se regăsește printre acestea.

Atât la PRO TV, cât și la PRO ARENA, cei de acasă vor avea parte de emisii speciale, prezentate de Cătălin Oprișan și Costin Ștucan, respectiv de Cristian Pintea. Aceștia vor avea invitați de excepție în platou, experți în fotbal: Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu.

”Eu sunt deja un veteran al emisiunilor PRO de analiză, înainte și după meciuri. E prima dată când voi comenta un turneu final, la care participăm și noi. Sunt nerăbdător, sunt optimist,  cred că putem vorbi despre o calificare din grupe! Îmi doresc să ne oblige băieții să folosim doar aprecieri, aplauze chiar, la analizele pe care le facem. Vă doresc să stați cât mai mult în Germania, tricolori. Aici,  la București, noi sigur vom ajunge în finală. Avem echipă, avem valoare, avem condiții de excepție! Urmăriți-ne, va fi un turneu final de poveste!”, declară Ciprian Marica.

Intru cu o energie bună, pentru mine e ceva nou și o experiență puțin ciudată pentru un fotbalist încă în activitate, dar cred că va fi ceva din care am doar de învățat.România are șanse foarte bune de a se califica mai departe, mai ales că o pot face și de pe locul 3. Cred că primul meci e cel mai important dintre toate, un rezultat pozitiv ne va apropia foarte mult de ieșirea din grupe”, menționează Alexandru Chipciu.

Florin Răducioiu a ținut să adauge că: ”Începem cu mari așteptări din partea tuturor echipelor! Mă aștept la un turneu fantastic, de mare nivel, sunt cele mai bune echipe de pe continent. Aștept multe goluri, spectacol și lumea să se simtă bine la televizor și acolo, în Germania. Sunt foarte multe echipe, pot fi și surprize, dar vom vedea, după primele meciuri. Studiourile vor fi de mare nivel, avem posibilitatea să fim cât mai imparțiali și să aducem idei clare în ceea ce privește analiza unui meci”.

Mă bucur să fac parte din echipa care va urmări îndeaproape tot ceea ce se întâmplă la EURO 2024. Urmează un turneu final puternic și mă aștept să avem parte de meciuri pe care microbiștii nu ar trebui să le rateze. Cu noi vă veți vedea constant și vă vom aduce atât comentarii după meciuri, cât și unele dintre cele mai interesante analize ale tuturor aspectelor care contează. În rest, sper din suflet să avem toate motivele să ne bucurăm împreună! Hai, România!”, a transmis Răzvan Raț.

Este o euforie foarte mare creată cu ocazia acestui turneu final și a calificării României. Știu că lumea se pregătește să meargă acolo și să-i susțină pe băieți, iar noi vom fi aici, în Studiourile EURO 2024 pentru a comenta tot ceea ce contează cu adevărat. Sunt sigur că această calificare va duce la o creștere majoră a domeniului în următorii ani și abia aștept să asistăm împreună la tot ceea ce va urma”, spune Laurențiu Reghecampf.

A mai rămas o singură zi până la startul turneului final! Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

EURO 2024, din 14 iunie, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending