Connect with us

A-Z NEWS

Expozitie de pictură ,, ÎN TANDEM”- Anda Petrache

Published

on

Anda Petrache, cunoscută ca artist plastic și scriitor/poet, se pregătește să expună lucrările sale într-o expoziție personală intitulată „ÎN TANDEM”. Evenimentul va avea loc la sediul Bibliotecii Metropolitane Filiala „Dimitrie Cantemir”, situată pe strada Viitorului, nr. 52, în București. Expoziția va fi deschisă pentru public începând cu data de 21 noiembrie 2023.

Această expoziție reprezintă o oportunitate pentru iubitorii de artă și literatură de a se familiariza cu creația artistică complexă a Andei Petrache, care abordează atât pictura, cât și scrisul. Lucrările sale reprezintă un amestec de culori și forme, exprimând o gamă largă de emoții și gânduri, iar scrierile sale completează și contextualizează lucrările de artă.

Expoziția „ÎN TANDEM” își propune să exploreze legătura strânsă dintre artă și literatură, demonstrând cum aceste două forme de expresie se pot completa și se pot influența reciproc. Prin intermediul lucrărilor sale, Anda Petrache dorește să ofere publicului o experiență inedită, un dialog complex între pictură și scriere, care să provoace emoții și să pună în lumină frumusețea și importanța acestor două domenii artistice.

Deschiderea expoziției va avea loc în data de 21 noiembrie 2023, la ora 17:00, la sediul Bibliotecii Metropolitane Filiala „Dimitrie Cantemir”. Vor fi prezenți artiști, scriitori, critici de artă și persoane din domeniul cultural, care vor avea ocazia să descopere și să aprecieze creația Andei Petrache.

Expoziția „ÎN TANDEM” va fi deschisă publicului timp de o lună, oferind astfel tuturor celor interesați posibilitatea de a o vizita și de a se bucura de lucrările și scrierile Andei Petrache.

Anda Petrache a demonstrat de-a lungul timpului un talent și o pasiune deosebită pentru artă și literatură. Prin expoziția „ÎN TANDEM”, invită publicul să exploreze împreună cu ea universul său artistic, să se lase cucerit de culori, forme și să descopere noi perspective asupra artei și literaturii.

Anda Petrache așteaptă cu nerăbdare să împărtășească această experiență artistică cu toți iubitorii de artă și literatură.

Facebook Comments Box

Claudiu Dumitrache (n. 7 mai 1999, București) – muzician, scriitor, jurnalist. Este membru afiliat CPFCF din cadrul Societății Academice de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor (Universitatea Babeș Bolyiai, Cluj-Napoca, coord. Sandu Frunză), Ambasador al Culturii la Euro Education Federation și director al trustului de presă culturală Myosotis Media Group. Susține conferințe de hamartiologie artistică și psihologie muzicală în cadrul liceelor și școlilor, prin programul Citește și Dăruiește al ISJ. Este membru sau membru de onoare al mai multor uniuni de creație, membru în comisii și jurii de specialitate literară și muzicală, organizator de evenimente culturale. Este cel mai tânăr jurnalist laureat, din istoria presei românești, al premiului UZPR pentru profesionalism și performanță în mass-media.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending