Connect with us

Emisiuni

Expoziţie de portrete ale vedetelor TVR în emisiunea Marinei Almăşan

Published

on

Călărășeanul Florin Vâlsan este artist plastic, dar viața l-a adus în lumea televiziunii.

Acum este freelancer și cameraman pe la cele mai tari show-uri de televiziune din media românească.

Marina Almășan l-a „descoperit” şi l-a invitat în emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”, în ediţia de sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 15:00, cu ocazia unei inițiative inedite pe care a avut-o artistul. Din drag de TVR, Florin Vâlsan a realizat o galerie de portrete, ilustrându-i pe cei mai cunoscuți oameni ai Televiziunii Române de ieri și de azi.

Demersul său se potrivește – mănușă celor 65 de ani pe care-i aniversează la acest final de an Televiziunea Română.

„Am fost plăcut impresionată să mă regăsesc în colecția de fizionomii ale vedetelor TVR, remarcate de Florin  Vâlsan. Dar nu acesta este motivul pentru care l-am invitat, în galeria „românilor de 10”! M-a impresionat că, iată, unul dintre sutele de mii de telespectatori ai Televiziunii Române de astăzi a decis, din proprie inițiativă, să le dedice câte un tablou celor alături de care „a crescut”.

Iar interviul pe care mi l-a oferit Florin la filmări – fără a fi „patriotard” – este un adevărat omagiu  adus primei televiziuni din viața noastră. Ce bucurie să am “pe mână” un astfel de format, care descoperă oameni de nota 10 acolo unde te aștepți mai puțin să-i găsești!“, a spus Marina Almășan.

Printre invitaţii Marinei Almăşan de sâmbătă, 20 noiembrie, de ora 15.00, în platoul „Femei de 10, bărbaţi de 10”, se mai numără „Best groomer international 2021”, Jose Tucupita, unul dintre cei mai buni juraţi pentru competiţii internaţionale categoria pudle şi bichon şi un stilist canin de nota 10, dar şi tinerii entuziaşti din „Cvartetul Fortissimi” care vor vorbi despre experiența lor.

Chef Liviu Preda este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din tânăra generaţie şi membru al echipei naţionale de bucătari a României. El i-a povestit Marinei Almăşan că acum caută cărţi vechi de bucate din dorinţa de a experimenta reţetele de altădată şi participă la concursuri internaţionale de gătit.

Mai mult,  chef Liviu Preda speră să mănânce, la un moment dat, într-un restaurant cu stele Michelin în România. La „Femei de 10, bărbaţi de 10” ne vom întâlni şi cu Kamara Ghendi care și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este situația în care se află băiețelul său.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending