Connect with us

EVENTS

Expoziție Mediafax Foto în premieră la Cluj-Napoca (galerie foto)

Published

on

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, verniseaza incepand de luni, la Cluj-Napoca, în premieră în cadrul TIFF, care se afla la a 13-a editie, scrie Mediafax.

Anul acesta, Mediafax Foto a ales să se asocieze cu TIFF – un puternic brand din lumea culturală şi să ajungă şi la pasionaţii de fotografie din ţară. Fotografiile din cadrul expoziţiei de la Cluj-Napoca sunt deschide publicului, la Casa de Cultură a Studenţilor, până la finalul festivalului de film, în 8 iunie.

„Expoziţia Mediafax Foto se desfăşoară în premieră în afara Bucureştiului, la Cluj-Napoca, în cadrul TIFF, unde sunt expuse şi fotografiile a trei fotoreporteri clujeni, care sunt alături de noi la evenimentele din oraş – Dan Tăuţan, Raul Ştef şi Mircea Roşca. Expoziţia cuprinde 30 de fotografii realizate în anul 2013, alese din cele care fac parte din albumul de fotografie de presă «Best of 2013», lansat de agenţie la Bucureşti”, a declarat Marius Smădu, coordonatorul Mediafax Foto.

Expoziţia este realizată pe baza albumului de fotografie de presă „Best of 2013”, lansat la Bucureşti. Albumul este continuarea firească a seriei de albume de fotografie de presă începută în 2006, prin care este dusă mai departe tradiţia de a prezenta într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai reprezentative fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto.

Printre fotografiile expuse se numără cele legate de protestele privind exploatarea minieră de la Roşia Montană, competiţiile sportive interne şi internaţionale ale anului trecut sau evenimente culturale de stradă.

Mircea Roşca, fotoreporter colaborator MEDIAFAX de zece ani, a declarat, la rândul său, că ediţia a 13-a TIFF este una „norocoasă” pentru el, în condiţiile în care şi fotografiile sale realizate pentru agenţie sunt expuse în cadrul expoziţiei.

„Cu toate că trăim într-o perioadă de explozie a fenomenului fotografic, în care tehnologia reuşeşte să transforme pe aproape oricine într-un fotograf, Mediafax Foto demonstrează că fotografia de presă realizată profesionist, respectând valorile agenţiei noastre de credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate şi promptitudine, rămâne întotdeauna de actualitate, căutată şi apreciată”, sustine Marius Smădu, coordonatorul Departamentului Foto al Mediafax Group.

Foto Credit: Mediafax

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending