Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Gheorghe Dinică, Dem Rădulescu, Maia Morgenstern, Sebastian Papaiani şi Wesley Snipes sunt câţiva dintre actorii care îşi dau „întâlnire” la Prima TV, în filmele săptămânii 11 – 17 mai.

Când familia regală acceptă doar câţiva pretendenţi pentru mâna prinţesei Lei Wei, D.B., un tânăr foarte îndrăzneţ, hotărăşte să se dea drept prinţ şi să concureze pentru titlul de urmaş la tron. Intenţia sa reală este însă aceea de a pune mâna pe preţioasele bijuterii ale coroanei, dar D.B. se îndrăgosteşte de frumoasa prinţesă şi se hotărăşte să-l înfrunte pe primejdiosul prinţ din nord. Dacă va reuşi, aflaţi marţi, 12 mai, în producţia „Fiul dragonului”, la Prima TV.

Vineri, 15 mai, este seara filmului românesc, aşa că “Expresul de Buftea” opreşte la Prima TV, la ora 20:30, şi îi aduce cu el pe Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Jean Constantin, Coco Andronescu, Puiu Călinescu, Adriana Trandafir, Margareta Pâslaru şi Vasile Muraru, într-o producţie făcută pentru aniversarea a 50 de ani de comedie românească, care utilizează fragmente din filme româneşti din perioada 1927-1977. Secvenţele de legătură sunt reprezentate de conversaţiile unor călători cinefili în drum spre studiourile cinematografice din Buftea.

Sâmbătă, 16 mai, de la ora 20:30, aflaţi povestea celor 9 bărbaţi a căror hotărâre, ieşită din comun, de a învinge inamicul a fost mai presus de orice, în producţia “Primul submarin”, de la Prima TV.

După două încercări eşuate de a-l folosi ca navă de război, generalul Beauregard are mari rezerve în privinţa submarinului Hunley, mai ales că făcuse deja victime. Locotenentul Dixon îl convinge însă să-l lase să preia comanda şi, cu opt oameni la bord, pleacă într-o misiune care le-a adus o glorie în care nimeni nu credea. Acţiunea filmului regizat de John Gray se petrece în timpul Războiului Civil, iar Hunley este “Primul submarin” care a scufundat o navă pe timp de război, salvând de la asediu oraşul Charleston din Carolina de Sud.

Sâmbătă, de la ora 22:30, Wesley Snipes intră din nou în pielea personajului Blade. Jumătate om, jumătate vampir, el este măcinat de dorinţa de a răzbuna blestemul cu care s-a născut şi de a salva rasa umană de la Armageddon.

În această nouă aventură, Blade trebuie să se coalizeze cu o echipă de vampiri extrem de puternici pentru a lupta cu un rival cum nu a mai întâlnit până atunci: o nouă specie de super-vampir care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor rase. Cine va învinge, aflaţi urmărind “Blade 2”, sâmbătă, 16 mai, la Prima TV.

CITESTE SI:

 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending