Connect with us

ALL MEDIA

F.C. LOWE One Big Band a câștigat titlul de Agenția Anului la Fotbal

Avatar

Published

on

A șasea și cea mai zvântată ediție a Cupei Agențiilor la Fotbal  s-a încheiat vineri, pe 30 mai, după 2 zile de meciuri intense, în care s-au înfruntat 29 de reprezentative din Liga I a marcomm-ului românesc, cu peste 300 de fotbaliști amatori. Evenimentul a fost susținut de Event Stuff și echipat de PUMA, având loc la Daimon Wellness Club. Echipa F.C. LOWE – One Big Band de la LOWE GROUP a câștigat competiția și titlul de Agenția Anului la Fotbal, învingându-i în finală pe Daedalus Consulting, o echipă deja cu tradiție la Cupă, cu 2 – 0.

Daedalus Consulting, reprezentați de Eagles Daedalus, au fost învinși de campioana Cupei și au ajuns pe Locul II, chiar dacă mulți dintre suporteri aveau speranțe pentru ei până în ultima clipă.

Finala mică s-a disputat între fosta campioană a Cupei Agențiilor la Fotbal, Mediafax Monitorizare, și Infinit Solutions, care au reușit după loviturile de departajare să obțină un scor de 1(1) – 1(3), astfel și un loc binemeritat pe podium, Locul III.

Echipa celor de la Momentum a primit două premii în cadrul Cupei, cel pentru Cel mai frumos gol, acordat lui Marius Greaca și cel pentru Cea mai fairplay echipă, întregii echipe Momentum.

Echipa celor de la Lowe Group, F.C. LOWE – One Big Band a primit mai multe premii în cadrul galei de premiere a Cupei Agențiilor la Fotbal. Pe lângă cupa cea mai mare dintre toate, Event Stuff a oferit un premiu din partea lor pentru Cea mai bună logistică pe teren și în afara lui, care a ajuns tot la ei.

Cei mai buni portari au fost Victor Oprișan cu colegul său Alexandru Molico, tot din partea F.C. LOWE – One Big Band, neavând goluri prea multe de numărat în poarta lor. Goalgetter-ul competiției a fost Bogdan Mincu, tot din partea Lowe, întregind astfel o largă paletă de premii obținute de către echipa sa. Toți au fost primiți cu urale și aplauze de către toți suporterii care i-au urmărit pe teren, deși au îndurat vânt și ploaie din belșug.

Geometry Global, reprezentați de Geometria Fazei, au plecat și ei cu două premii de la Cupă. Unul pentru Cea mai creativă emblemă și unul pentru Cel mai bun echipament datorită susținerii lor a proiectului#donezkm.

Ultimul premiu acordat, dar nu cel din urmă, a fost cel pentru Cea mai înfocată galerie. Pentru că fotbalul fără suporteri ar fi doar un alt sport cu o minge, cei de la Galacticii Grup Șapte au venit susținuti de pe toate părțile terenului. Premiul a fost acordat lor, depășind cu mult orice alte galerii cu care au concurat în decibeli.

Cupa Agențiilor la Fotbal susținută de Event Stuff și echipată de PUMA s-a încheiat după mai bine de 60 de meciuri jucate, mai bine de câteva zeci de minute de ploaie și vânt și peste 300 de jucători amatori. Toate scorurile obținute de către echipe, atât în grupe, cât și în optimi, sferturi, semifinale și finale pot fi studiate și analizate aici.

Cei de la Event Stuff ne-au susținut cu umbrele să ne apere de soare alături de mese, scaune și pufi pentru suporterii care aclamau echipele de jur împrejurul terenurilor. PUMA ne-a echipat ca în fiecare an cu mingi de fotbal, tricouri și pelerine – astfel am fost pregătiți pentru orice prevăzut și neprevăzut.

Producția pentru eveniment a fost asigurată de către Ad Production, ei furnizându-ne tabelele de scor, foto panelul ediției, welcome desk-ul și diplomele pentru premianți.

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending