"Fă-mi loc!", cu Medeea Marinescu și Marius Manole, la Godot Cafe Teatru - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

“Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, la Godot Cafe Teatru

Published

on

Iubitorii de teatru au ocazia să vadă sâmbătă, 30 noiembrie la Godot Café Teatru, de la ora 15:00, spectacolul “Fă-mi loc!“, în regia lui Radu Beligan.

Medeea Marinescu și Marius Manole ne dau întâlnire în Centrul Vechi al Bucureștilor în acest weekend.

Cea mai îndrăgită actriţă de film, Medeea Marinescu, se întâlneşte în sfârşit cu cel mai “pe val” actor de teatru, Marius Manole, într-o comedie a cărei producţii este semnată de Asociaţia INSPIRA.

“Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cuşeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, şarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în faţa unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existenţă.

Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simţim mai mult ca oricând să fim înconjuraţi de familie şi de cei pe care îi iubim cu adevărat.

Hazardul îi aduce pe Manuel şi Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate “scântei”. Însă amândoi caută să înţeleagă şi să se înţeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, şi mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate.

“Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existenţe dincolo de orice convenienţă socială.

Durata: o oră și jumătate. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending