"Fabrica de staruri" se transmite acum duminica la TVR 1, de la ora 21.25 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„Fabrica de staruri” se transmite acum duminica la TVR 1, de la ora 21.25

Published

on

Deşi lansarea proiectului „Fabrica de staruri” şi primul spectacol live au fost transmise sâmbătă seară, din această săptămână, cei 16 concurenţi înscrişi în noul talent reality-show de la TVR vor urca pe scenă în fiecare duminică. Începând cu data de 25 martie, TVR 1 şi Prime TV vor transmite show-ul live din cadrul proiectului „Fabrica de staruri” în fiecare duminică, de la ora 21.25.

În prima ediţie, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu juriul şi concurenţii „Fabricii de staruri”. De duminică, lucrurile devin mult mai serioase: după ce tinerii vor urca pe scenă şi vor interpreta câte o melodie recomandată de profesorii de canto, juriul va face patru nominalizări pentru părăsirea casei. Dintre cele patru nominalizări făcute, un concurent va fi salvat de profesorii din casă prin intermediul directorului academiei, Tatiana Cerga. Un al doilea concurent va fi salvat de colegi, concurenţi şi ei.

Dintre cei doi nominalizaţi rămaşi, publicul va decide prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp), cine va părăsi „Fabrica de staruri” peste o săptămână. Dacă până mai ieri se visau deja vedete, concurenţii „Fabricii de staruri” de la TVR au aflat, în prima săptămână de când sunt cantonaţi în casă, că mai au mult de muncit până să ajungă acolo. Drumul presupune multe ore de „chin”, de repetiţii, de muncă, multă răbdare, pasiune şi dorinţă de a fi, într-adevăr, cel mai bun.

Cei 16 tineri intraţi în Academia Fabrica de staruri au dat piept deja cu primele greutăţi. Au început lecţiile de canto şi, după ce li s-au ales piesele cu care îşi doresc să impresioneze publicul şi juriul în ediţia de duminică seară, au trecut la vocalize şi repetiţii. Şi chiar dacă melodiile sunt alese în aşa fel încât să se potrivească vocii fiecărui concurent, aspiranţii la titlul de „star” au fost nevoiţi să le repete de nenumărate ori, până când profesorii lor de canto s-au declarat mulţumiţi.

Neavând acces la telefon, internet ori alt mijloc de comunicare cu exteriorul, tinerii petrec foarte mult timp împreună, încep să-şi facă unul altuia confesiuni, au preferinţe printre colegii cu care împart casa. În urma recomandărilor directoarei academiei, Tatiana Cerga, de a alege un şef al casei, Andrei Bănică a ocupat acest „job”, fiind votat de majoritatea colegilor lui. Andrei Ilieş, concurentul care a uitat versurile melodiei pe care o interpreta în primul show „Fabrica de staruri”, continuă să dezamăgească.

Nu reuşeşte să se concentreze, are probleme vocale, de ritm şi de aceea pregătirea lui pentru show-ul de duminică se desfăşoară cu mare greutate. Alina Cărpineanu i s-a destăinuit Doinei Spătaru că a fost somată de prietenul ei să aleagă între el şi participarea la „Fabrica de staruri”, iar faptul că este prezentă în casă dovedeşte decizia ei. 16 tineri din România şi Republica Muldova au fost selectaţi să intre în „Fabrica de staruri”: Andreea, Andrei (Andi), Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova.

Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri. „Fabrica de staruri”, cel mai nou talent reality-show al momentului, şi-a deschis porţile pentru 16 concurenţi din România şi Republica Moldova sâmbătă, 17 martie, de la ora 21.25, în direct la TVR 1 şi Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel că românii din România şi Republica Moldova pot trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending