Connect with us

Campanie TV

FABULOS | Antena 3 raspunde la referendumul lui Basescu: “referendum” paralel – unde sa aniverseze 8 ani de existenta

Published

on

In emisiunea dedicata “Referendumului National” Antena 3 – in care oamenii sunt poftiti sa decida, zilele acestea, unde va sarbatori postul opt ani de la lansare, toate vedetele postului au venit imbracate in costume populare, s-a cantat si s-a dansat. Emisiunea a inceput la 21.30 si s-a terminat dupa ora 1 noaptea.

Si asta in aceeasi zi in care Traian Basescu anunta un nou referendum national, pentru creearea unui parlament unicameral cu 300 de oameni, iar Victor Ponta vizita oficial Germania si pe cancelarul Angela Merkel, unul din cei mai influenti oameni ai politicii mondiale.

Antena 3 a apelat in emisiune la ideea de “referendum” aniversar dupa ce, cu doar cateva ore inainte, Traian Basescu facuse anuntul privind noul referendum. Presedintele a fost invitat, in acea seara, la B1, dar, in intervalul in care interviul sau si “Referendumul” Antenei 3 s-au suprapus, postul Intact a reusit insa sa atraga considerabil mai multi telespectatori.

Potrivit audientei, aferente intervalului 21.00-23.00, cand B1 difuza interviul cu Traian Basescu, la B1 TV s-au uitat, in medie pe minut, 216.000 de telespectatori din mediul urban. La Antena 3 audienta a fost, in acelasi interval, dubla: 435.000 de telespectatori din mediul urban, in medie pe minut.

Sursa: Hotnews.ro

Comentarii

comments

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. maria ghiorghiu tecuci

  29 iulie 2013 at 22:30

  DE CE NU SE DA ,PENSIILE INAPOI, SI LA AMARÂŢII DE GREFIERI ?
  GREFIERII, MUNCESC MULT MAI MULT, DECAT JUDECATORII, . SI ATUNCI, UNDE E DREPTATEA ? Pentru JUDECATORI, MUMĂ ŞI PENTRU GREFIERI, CIUMĂ ? RUŞINE ! SŢUL MEU, DUPĂ APROAPE 40 DE ANI DE MUNCA CA SI GREFIER, ARE 800 LEI PENSIE, de la 2500, când i-a luat-o BOC şi BASESCU. RUŞINE SA LE FIE, CĂ-ŞI BAT JOC DE OAMENI. JUDECĂTORII ÎŞI APĂRĂ DREPTURILE LOR, DAR A OAMENILOR, CU, CARE LUCREAZĂ? A GREFIERILOR ? Este strig[tor la CER, ceea ce se int\mpla cu JUSTITIA IN ROMANIA. ACUM, MAI DESFIINTEAZA SI DIN JUDECATORII, SI LASA OAMENII PE DRUMURI. Cu pretuire, Maria

 2. maria ghiorghiu tecuci

  29 iulie 2013 at 22:16

  BUNA SEARA, ANTENA 3 !
  Ca şi atunci, spun şi acum, ne-am săturat de BASESCU.
  AFARA CU BASESCU !
  AFARA CU BASESCU!
  AFARA CU BASESCU !

  Cu drag, Maria

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending