Connect with us

Televiziune

Vezi cât câştigă Ştefan Bănică jr. intr-un an!

Published

on

Ştefan Bănică jr (45 de ani) şi Andreea Marin (38 de ani) sunt, fără doar şi poate, două dintre cele mai potente financiar vedete din România, informează Libertatea. Solistul are cel mai mare onorariu pentru un concert – 10.000 de euro, iar fosta “Zână” nu se lasă nici ea scoasă din casă la evenimente fără câteva mii bune. Şi afacerile le merg brici!

Stefan Banica

Anul trecut, pe vremea când erau căsătoriţi, prin cele cinci firme pe care le deţin, ei au învârtit peste un milion de euro. Datele au fost făcute publice de site-ul antitepari.ro şi obţinute de la Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor.

Ca în orice familie în care bărbatul duce greul prin unica firmă pe care o deţine, Ştefan Bănică jr a încheiat 2012 cu o cifră de afaceri de 3.417.993 de lei (circa 777.000 de euro) şi un profit net de 1.989.315 lei (452.000 de euro).

În ultimii şapte ani, firma a obţinut rezultate spectaculoase, cea mai bună perioadă fiind anul electoral 2008, când a avut o cifră de afaceri de 4.596.688 de lei (1.044.000 de euro). Societatea, care număra anul trecut doar trei angajaţi, e deţinută împreună cu mama cântăreţului, Sanda Vlad- Liteanu, prima soţie a lui Ştefan Bănică senior.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending