Facebook a cumpărat WhatsApp pentru 16 miliarde de dolari

0
1089

Veste bombă în domeniul achizițiilor de ordinul miliardelor de dolari! Marck Zuckerberg tocmai a confirmat pe pagina sa de Facebook faptul că a cumpărat WhatsApp, serviciul de mesagerie pentru telefoanele mobile.

WhatsApp a atins cifre impresionante în rândul utilizatorilor și devenise deja o potențială amenințare pentru Facebook. Se pare că această acțiune este o mutare-cheie a fondatorului rețelei de socializare. De asemenea, Facebook s-a remarcat și în 2012, când a cumpărat Instagram pentru aproximativ 1 miliard de dolari.

WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie pentru telefoanele mobile. Suma vehiculată pentru această achiziție este de 16 miliarde de dolari.

Jan Koum este co-fondatorul WhatsApp și CEO-ul companiei și urmează a intra în echipa de conducere a Facebook. Serviciul de mesagerie WhatsApp și-a propus să atingă pragul de 1 miliard de utilizatori conectați.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014. Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii