Connect with us

Digital

Facebook introduce o nouă opțiune care va putea preveni actele sinucigașe

Published

on

Facebook dorește să vină în ajutorul utilizatorilor care postează gânduri sinucigașe și începând cu această săptămână introduce o nouă opțiune care permite utilizatorilor să raporteze atunci când consideră că un prieten este într-o situație grea și are gânduri de sinucidere, potrit Time, citează hotnews.

Persoana îngrijorată poate da click pe sageata din partea dreapta de sus a postării, iar în cel mai scurt timp o echipă specializată va analiza postările raportate și în cazul în care va fi necesar le vor trimite la o linie de asistența telefonică pentru sinucigași. Echipa va contacta persoana care raportează postările și îi va oferi acestei posibilitatea de a suna sau de a-i da un mesaj prietenului care are gânduri sinucigașe.

Noua abordare este actualizarea unui sistem implementat în 2011, care cerea utilizatorilor să trimita linkuri sau capturi de ecran pe o pagina Facebook specializată.

Compania Facebook a colaborat pentru acest proiect cu câteva organizații specializate în prevenirea sinuciderilor: Innovations in Suicide Prevention, Now Matters Now, the National Suicide Prevention Lifeline si Save.org.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending