Connect with us

ALL MEDIA

Facebook va realiza o serie de interviuri cu personalităţi influente din lume. Află care va fi prima!

Published

on

Facebook va lansa o serie de interviuri live exclusive cu mari personalităţi ale lumii, iar Juanes a fost ales ca fiind primul artist latin care va da startul rundelor de întrebări.

“Nu-l rata pe Juanes live în primul nostru interviu în limba spaniolă pentru canalul Facebook Live, luni, 28 februarie la ora 18:00. Trimite întrebările tale, iar Juanes îţi va răspunde live, trebuie doar să le scrii pe peretele evenimentului.” este mesajul postat pe reţea care anunţă chat-ul cu columbianul.

Interpretul piesei “Yerbatero” va vizita, luni, sediul principal al Facebook, localizat în California, de unde va răspunde întrebărilor primite de la utilizatorii reţelei. A doua zi, cântăreţul îşi va începe turneul P.A.R.C.E prin Statele Unite.

Artistul a fost ales nu numai pentru recunoaşterea enormă din lumea muzicii, dar şi pentru că are 2.6 milioane de fani pe Facebook şi 1,9 milioane pe Twitter, ceea ce-l face o figură care mişcă grupuri masive de oameni.
Cu alte ocazii, Facebook a mai luat acest tip de interviuri cu figuri influente ale lumii ca Bill Gates, George Bush, Tony Blair, Michael Bloomberg şi Bono.

Interviul va putea fi urmărit pe http://www.facebook.com/FacebookLive.

Sursa: peopleenespanol.com

Foto Credit: flickr

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Juanes Romania

    27 februarie 2011 at 11:56

    Ne bucuram foarte mult ca Juanes este primul artist latin care participa la un asemenea eveniment. Vom fi prezenti (01:00 ora Romaniei)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending