Facebook vrea să publice conţinut direct pe platformă, iar în acest sens negociază cu şase companii media - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

Facebook vrea să publice conţinut direct pe platformă, iar în acest sens negociază cu şase companii media

Published

on

Facebook negociază cu cel puţin şase companii media, printre care The New York Times, BuzzFeed şi National Geographic, pentru găzduirea pe platforma online a conţinutului acestor instituţii de presă, utilizatorii nemaifiind obligaţi să dea click pe un link pentru accesarea articolelor, informeaza Mediafax.

În ultimele luni, platforma de socializare online Facebook a purtat o serie de negocieri în secret cu cel puţin şase companii de media referitor la publicarea conţinutului creat de acestea direct pe platforma online, eliminând necesitatea ca utilizatorii să dea click pe un link pentru accesarea conţinutului pe un site extern, informează The New York Times în ediţia electronică.

Un astfel de plan ar reprezenta un risc asumat pentru instituţiile de presă obişnuite să îţi ţină utilizatorii în propriile ecosisteme, acumulând în acelaşi timp date valoroase referitor la aceştia. Facebook încearcă în prezent să diminueze temerile companiilor de media, potrivit mai multor surse implicate în discuţii, care au fost consultate de The New York Times cu condiţia păstrării anonimatului.

Facebook intenţionează să demareze testele privind noul format în următoarele luni, potrivit declaraţiilor a două surse implicate în discuţii. Pentru început, parteneriatul va fi semnat cu The New York Times, BuzzFeed şi National Geographic, dar este posibil că şi alte instituţii media să se alăture, discuţiile fiind în desfăşurare. Potrivit unei surse, The New York Times şi Facebook sunt foarte aproape de încheierea înţelegerii.

Citeste mai mult pe Mediafax.

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending