Connect with us

Eurovision

Faceți bagajele, mergem la Kiev! Eurovision Song Contest va avea loc in capitala Ucrainei!

Published

on

După luni întregi de speculații, săptamani de licitare , un spectacol de prezentare difuzat la nivel național ,un proces de decizie întârziată , un anunț anulat și cateva sesiuni de bătaie cu noroi între politicieni , Kiev a fost numit orașul gazdă Eurovision 2017.

Televiziunea de stat din Ucraina , NTU, în colaborare cu Uniunea Europeană de Radio și Televiziune a făcut anunțul astăzi.
Toate spectacolele vor avea loc la Centrul Internațional de Expoziții , unde oficialii au întocmit anterior planuri pentru o arenă cu o capacitate de 10.000 de persoane, care include 5.000 de locuri pe scaune . Cu toate acestea , la anunțul de astazi , a fost dezvăluit faptul că centrul va avea o capacitate de 12.000 până la 14.000 de persoane.

eurovision ucraina kiev 2017 (1)

 

Kiev a mai găzduit cu succes Eurovisionul în anul 2005 după ce sălbatica Ruslana aducea prima victorie pentru Ucraina. Directorul executiv al Euroviziunii, Jon Ola Sand a publicat astăzi pe site-ul festivalului un anunț în care precizează că Ucraina este pregătită să organizeze concursul în capitală, că există suficiente hoteluri, există infrastructura necesară organizarii și nu în ultimul rând, există oameni pregătiți să facă spectacol în primăvara lui 2017.

 

Datele concursului au fost confirmate, semifinalele fiind programate pentru 9 și 11 mai, iar marea finală urmând să aibă loc sâmbătă, 13 mai 2017.

Dacă doriți să mergeți, faceți bagajele pentru că show-ul din 2017 va avea loc la doar 450 de km de România.
Verifică aici clipul de prezentare al orașului

 
Mihai Scarlat, Radar de Media

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending