Faimoșii au câștigat jocul de recompensă. Cine a părăsit competiția Survivor România ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă. Cine a părăsit competiția Survivor România ?

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Aseară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru o recompensă specială, jocul de comunicare. După un meci tensionat, jocul pentru recompensă a fost câștigat de echipa Faimoșilor, cu scorul de 10 la 8, punctul victoriei a fost adus de Andreea, astfel că membrii echipei au avut parte de emoții uriașe pentru că au putut comunica cu cele mai dragi persoane, cu cei din familie.

 

 

Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu momente tensionate, cu o încărcătură emoțională puternică. Zannidache a fost și în această săptămână favoritul publicului în echipa Faimoșilor, iar Albert, preferatul telespectatorilor din echipa Războinicilor. În schimb, Andreea a fost propusă spre eliminare, din tabăra roșie, iar Adelina a fost propunerea din echipa Războinicilor. Andreea Lodbă a fost eliminată din competiția ”Survivor România”, acumulând cele mai puține voturi din partea publicului.

 

Nu-și mai au rost cuvintele acum, emoția este foarte puternică… După cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit în competiţie mult mai târziu față de colegii mei (…), totodată sunt împăcată cu ideea că am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reușit să conviețuiesc alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat (…)”, a spus, printre lacrimi, Andreea Lodbă.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending