Connect with us

Reality Show

Familia Dascălu a primit din partea echipei Visuri la cheie șansa la un viitor mai bun într-o casă complet renovată

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Familia Dascălu a primit aseară din partea echipei Visuri la cheie șansa la un viitor mai bun într-o locuință nouă, complet renovată și utilată.

Bunica, cei șase nepoți și unchiul lor vor locui de acum înainte într-o casă spațioasă, în care au regăsit toate elementele pe care și le doreau și la care nu îndrăzneau să spere până în acest moment. În numai două săptămâni, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu au reușit să împlinească un vis și să ofere unei familii frumoase bucuria de a avea un spațiu al ei în care să nu ducă lipsă de nimic.

A opta ediție a sezonului cinci Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 7.6 puncte de rating și 22.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.6 puncte de rating și 16.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:28, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 1.7 milioane de români.

Pentru a opta oară în acest sezon, echipa Visuri la cheie a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe ale unei familii greu încercate de viață. Șase copii extraordinari, bunica lor și unchiul, care mereu a avut grijă de ei, locuiesc acum într-o casă realizată cu multă dragoste și bucurie de Corneliu, Adela, Cristina și Valentin. În timpul renovării, cei patru au ținut cont de tot ce au discutat cu familia înainte ca aceasta să plece în vacanță, reușind astfel să o surprindă cu o locuință solară, extrem de spațioasă, care îmbină perfect funcționalitatea cu designul potrivit zonei în care se află, Cumpăna, județul Constanța.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în localitatea Slobozia pentru a împlini visul familiei Cârja.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending