Familia Maruta pleaca pentru a 4-a oara in Dubai de Revelion, insa pentru prima data impreuna cu David

0
606

Sambata, de la ora 17:30 Catalin Maruta, indragitul prezentator al emisiunii Happy Hour va fi foarte promt la intalnirea cu Monica. Omul spectacol si regizorul celor mai tari farse marca “Happy Hour” va vorbi despre intalnirile pe care le-a avut cu romanii din afara tarii cu diferite ocazii, cu multi legand si relatii de prietenie.

El ii spune Monicai Dacalu ca vacanta aceasta va fi una speciala pentru el si pentru Andra deoarece, pentru prima data il vor lua pe fiul lor, David, cu ei in Dubai unde vor merge pentru a 4-a oara sa petreaca Revelionul.

In privinta Craciunului, “ne intilnim toti, de peste tot. Si va pot spune ca fiecare va face pregatiri si e foarte frumos. Toata lumea vorbeste peste toata lumea, toti mananca din farfuria tuturor – Craciunul nostru e zgomotos si placut”, adauga Catalin. Ce altceva le va mai povesti prezentatorul despre editiile speciale de sarbatori pe care le pregateste impreuna cu echipa sa la Happy Hour, telespectatorii vor afla la “Weekend cu Monica Dascalu”.

Duminica, alaturi de Monica sosesc specialistii in comedie Aniela Petreanu, Catalin Neamtu si Toni Grecu. Ei vor vorbi despre anul pe care l-au avut: “foarte plin, am facut 2 sezoane din Serviciul Roman de Comedie, am lansat primul sezon din Spitalul de Dementa, care au fost foarte bine primite de public”, povesteste Toni Grecu. Ei nu vor spune doar despre reusitele profesionale, ci si despre planurile pe care le au de sarbatori.

Comentarii