Fanbook, un club de lectură neconvențional pentru adolescenți - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Fanbook, un club de lectură neconvențional pentru adolescenți

Published

on

Sâmbată, 27 septembrie, ora 11:00, are loc, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, lansarea clubului de lectură Fanbook. Evenimentul este organizat de asociația CSR Mindset în parteneriat cu Editura Humanitas.

Invitatul special al ediției inaugurale este scriitorul Dan C. Mihăilescu. La deschidere vor participa: Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas, Alice Ene – PR Executive editura Humanitas și doamna profesor Oana Marin, coordonatoarea ediției pilot pentru grupa de vârstă 12-14 ani.

Fanbook își propune să-i aducă pe copii si adolescenți mai aproape de lumea cărților și a scriitorilor. Se va diferenția prin faptul că în fiecare ediție va avea alături invitați speciali din mediul literar, artistic, cinematografic etc , ce vor deschide lumea cărților prin viziunea proprie.

“Ne dorim sa dezvoltăm o comunitate a iubitorilor de lectură și să atragem atenția asupra importanței de a citi, îndrumând copiii către cele mai potrivite surse de informare. Lansăm proiectul cu o editie pilot pentru grupa 12-14 ani, iar în funcție de interesul pe care proiectul îl va stârni, îl vom extinde la nivel național.”, spune Bianca Voinescu de la asociația CSR Mindset.

Proiectul are o componentă socială de responsabilitate și implicare. Cei care se vor înscrie, vor achita începând cu ediția următoare, o taxă de participare, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru a cumpăra cărți copiilor bolnavi de cancer, internați în secțiile de oncologie din București. Cărțile vor fi alese de către membrii clubului Fanbook in baza experiențelor pe care le vor acumula pe parcursul derulării întâlnirilor ce sunt susținute lunar.

“Acest club este un proiect de suflet care s-a născut din pasiunea noastră pentru lectură pe care dorim să o transmitem celor mici. Ne-am dori ca la sfârşitul celor patru module copiii să se împrietenească cu cărţile. Pentru că ele sunt cele care ne fac să visăm, ne stârnesc curiozitatea şi imaginaţia, ne ajută să înţelegem lumea din jurul nostru, dar şi pe noi înşine.”, mărturisește Alice Ene de la editura Humanitas.

fanbook

Asociatia CSR Mindset derulează proiecte de responsabilitate socială, cu scopul de a aduce cât mai aproape, oamenilor și companiilor, modalitățile și beneficiile implicării în viața comunității, printr-un suflu nou, inovativ, bazat pe experiență și bune practici.

Cu o experiență de 5 ani în dezvoltarea, organizarea și implementarea proiectelor sociale, echipa CSR Mindset transformă idei în fapte bune.

Mai multe informații puteți afla, urmărind paginile:http://www.csrmindset.ro/fanbook/http://www.humanitas.ro/fanbook/.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending