Fanii artistului Julio Iglesias din Cluj au parte de un motiv real de bucurie. Artistul concerteaza pe 22 mai la Sala Polivalenta! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Fanii artistului Julio Iglesias din Cluj au parte de un motiv real de bucurie. Artistul concerteaza pe 22 mai la Sala Polivalenta!

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in inima Ardealului, dupa mai bine de sapte ani, pentru a sustine un concert grandios.

Published

on

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in inima Ardealului, dupa mai bine de sapte ani, pentru a sustine un concert grandios.

“Nu exista privilegiu mai mare pentru un artist decat acela de a vedea ca publicul iti permite sa revii.”, a declarat Julio Iglesias.

Un concert-eveniment, organizat de agentia Quantum Media, ce va avea loc in data de 22 mai la Sala Polivalenta, incepand cu orele 20:00.

Imaginea lui romantica si prezenta scenica de un magnetism rar intalnit in industria muzicala, au facut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colturile lumii, indiferent de rasa, limba si religie.

Prin magia glasului cu care a fost binecuvantat, romanticul Julio Iglesias isi va cuceri audienta, in acompaniamentul orchestrei sale si sustinut de trei voci suave feminine. Cei prezenti vor avea o noua sansa de a-si asculta si aplauda artistul favorit pentru interpretarile live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”,“Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”. Acestea vor fi doar cateva dintre titlurile ce vor crea o atmosfera magica si vor rasuna, in premiera, in cea mai frumoasa si moderna sala de divertisment din Romania.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Cluj au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categorie, dupa cum urmeaza:

 VIP: 325 Lei
 Premium: 275 Lei
 Categoria I: 225 Lei
 Categoria II: 185 Lei
 Categoria III: 145 Lei
 Categoria IV: 95 Lei

Acestea sunt disponibile prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro

Foto credit: Nicoleta Ion

Citeste si:

Narcotic Sound si Christian D lanseaza „Te iubesc”
Beyonce si Pharrell Williams, printre marii castigatori de la premiile Grammy 2015
Eurovision România 2015: Voltaj, Nicola, Luminiţa Anghel, Ozana Barabancea, Trooper sau Amna, printre cei care s-au inscris la preselecție

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending