Connect with us

Spectacole

Fanii muzicii electronice își dau întâlnire între 14-16 august la Festivalul Sunwaves: SW18

Published

on

Foto credit: Valeriu Catalineanu
Reclame

Cei mai tari DJ vor mixa live pe plaja Kazeboo din Mamaia Sat la cel mai antrenant festival de muzica electronica. Intre 14 si 15 august are loc Festivalul Sunwaves editia SW18!

de Alexandru Antonie

Vino la mare intre 14 și 16 august, pe plaja Kazeboo din Mamaia Sat, si ia parte la Festivalul Sunwaves: SW18, eveniment care se desfasoara de opt ani! Grabeste-te sa iti procuri bilete pentru ca cu fiecare editie SW numarul doritorilor creste din ce in ce mai mult. Si nu credem ca ti-ai dori sa ramai fara bilet.

Continuăm în pași de dans, prin nisip, purtați de valuri, de muzica pe care o iubim și păziți de soare, povestea pe care am lăsat-o neterminată la început de mai, vara aceasta la cea de-a 18-a ediție de Sunwaves. Pentru editia din vara asta am pregatit un line-up inedit astfel ca, pe langa nume familiare festivalului precum Richie Hawtin, Pan-Pot, Dj Sneak, Rhadoo, Petre Inspirescu vom avea parte si de revederi cu John Digweed, Guy J, Dubfire, dOP, Audiofly precum si de prime auditii cu Chris Liebing, Jamie Jones. În tandem cu muzica, artiștii Videogram, AuralEye, TipToe, Rancea, Inkspective vor fi prezenți și vor crea armonie cu ajutorul vizualurilor inventive.

Ne vom pierde încă o dată printre emoții, răsărituri și oameni frumoși, veniți din toate colțurile lumii pentru a vibra alături de noi ascultând noile seturi ale DJ-ilor care au crescut odată cu acest festival.

Ne vedem pe plajă!

SUNWAVES * L I N E U P

 Alexandra / Arapu / Audiofly / AWD House / Barac / Bill Patrick / Cap /Cezar / Chris Liebing / Clint Stewart / Cristi Cons / Crihan / Dan Andrei / Denis Kaznacheev / Dj Sneak / Doc Martin / dOP / Dubfire / Dubtil / Faster / Gescu / Guy J / Hector / Herodot / Jay Bliss / Janina / Jamie Jones / John Digweed / Kid Chriss / / Kozo / Mahony / Marc Antona / Mind Against / Negru / Pan-Pot / Petre Inspirescu / Piticu / Praslea / Reason Y / Rhadoo / Richie Hawtin / Stephan Hinz (live) / Vincentiulian

 The VJS: Videogram, AuralEye, TipToe, Rancea, Inkspective

SW18_line up

SUNWAVES * L O C A L I Z A R E

Festivalul Sunwaves: SW18 are loc in Mamaia Sat, pe plaja Kazeboo. Poti afla locatia exacta urmarind acest link:

SUNWAVES * B I L E T E

 Sistemul eTickets iti permite sa achizitionezi rapid un bilet, pe care il vei printa acasa sau il vei prezenta direct de pe display-ul telefonului tau pentru validare.

Poti achizitiona bilete in avans (eTickets) de pe www.sunwaves-fest.ro/ro#tickets

#WeeekendPass – 120 lei – Permite accesul de vineri, ora 22:00 pana duminica, ora 22:00

#OneDayPass – 80 lei – Permite accesul de sambata, ora 22:00 pana duminica, ora 22:00

# Bilete la intrare: Vineri – 40 lei < 00:00> 60lei | Sambata – 70 lei < 00:00> 100 lei

# Setul complet de reguli pentru acces se regasesc pe www.sunwaves-fest.ro/ro#tickets

SUNWAVES * I N F O · Rezervare mese In corturile de noapte exista o zona rezervata pentru mese. Pentru a rezerva o masa, te rugam sa o contactezi pe Betty: +40 722 795 184.

Reguli festival: setul de reguli complet pe www.sunwaves-fest.ro/ro#info

Advertisement

Acces: Accesul este interzis personelor sub 18 ani.

Informatiile complete le puteti gasi aici.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending