Fanii Shakirei şi-au văzut visul cu ochii: Prima TV îi urcă pe scena, alături de artistă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Fanii Shakirei şi-au văzut visul cu ochii: Prima TV îi urcă pe scena, alături de artistă!

Published

on

Dintre sutele de fani ai Shakirei care au răspuns provocării lansate de Prima TV, trei au câştigat bilete pentru două persoane la concertul divei Americii Latine.

 

Cristina Țane (22 ani, București), Biljana Miscovici (23 ani, Timişoara) şi Andreea Hușanu (18 ani, Brăila) sunt câştigătoarele concursului organizat de Prima TV.

 

Ele au fost desemnate drept cele mai devotate admiratoare ale artistei după ce au trimis fotografii care au demonstrat fără urmă de îndoială că, într-adevăr, nimeni în lume nu o iubeşte mai mult pe Shakira.

 

Cele trei tinere vor avea şansa de a dansa pe scenă alături de Shakira pe 7 mai şi vor participa la repetiţii împreună cu coregraful din staff-ul artistei.

Advertisement

 

După ce au făcut cunoştinţă pe Facebook imediat după aflarea rezultatelor concursului, câştigătoarele s-au întâlnit pentru a sărbători împreună, cum altfel decât cu un tort “Waka Waka”, pregătit, desigur, cu gândul la mult aşteptatul eveniment.

 

Şi cum ploaia şi frigul nu înseamnă nimic pentru un fan adevărat, fetele au dat startul numărătoarei inverse chiar din faţa scenei din Piaţa Constituţiei.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending