Connect with us

Meciul Germania – Polonia, difuzat aseară de Pro TV, a reprezentat o premieră pentru UEFA EURO 2016TM, deoarece s-a încheiat fără gol marcat. 

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 22:44, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Germania și Polonia. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 12.7 puncte de rating și o cotă de piață de 39.8%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 3.6 puncte de rating și 11.3% cotă de piață.

După o primă repriză în care nu au existat ocazii clare, partea a doua a oferit câteva oportunități de deschidere a scorului. La doar un minut de la fluierul de start al celei de-a doua reprize, Milik a ratat incredibil din 3 metri! Imediat după, germanii au ripostat, dar Gotze nu a reușit să marcheze, deși a rămas singur cu portarul. Milik a continuat seria ratărilor în minutul 68, dintr-o poziție extrem de bună.

Diseară, de la 22:00, Pro TV transmite meciul de 10 dintre Spania și Turcia! Duminică, 19 iunie, toată România vede România în super meciul România-Albania!

 

Comentarii

comments

IN Trending