Connect with us

Emisiuni

Farfurii de trei cuțite, apariții de poveste și juniori talentați la ,,Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Seria de poveste a jurizării pe nevăzute a continuat și marți seara la „Chefi la cuțite”, unde telespectatorii au avut parte de un spectacol culinar din care surprizele și voia bună nu au lipsit.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost surprinși de alegerile concurenților, dar mai ales de faptul că mai niciodată preparatul nu le-a putut da suficiente informații despre persoana din spatele ușilor. Mare le-a fost mirarea când ,,Raj Kapur” s-a dovedit a fi un străin pasionat de bucătărie, sau când în locul unui ,,ospătar” și-a făcut apariția un junior de doar 10 ani care a reușit să dea savoare unei rețete dulci.

Stroe George este unul din concurenții care a trecut granițele pentru a-și încerca norocul în această emisiune. Tânărul a venit din Austria special pentru a-i impresiona pe profesioniștii de la masa de jurizării, iar rețeta de piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie a fost un pariu sigur. Pentru George, emoțiile și-au spus cuvântul, dar au fost constructive, pentru că cei trei chefi au apreciat preparatul său ca fiind unul dintre cele mai savuroase. Verdictul acestei jurizări a fost și el unul emoționant, iar concurentul a îngenuncheat atunci când și-a văzut visul împlinit: ,,Nu am mai trăit niciodată o bucurie atât de mare, am rămas fără cuvinte când am văzut toate cele trei cuțite.”. Un alt bucătar care a făcut spectacol este Rodrigue Kioko, un român născut în Belgia dintr-o poveste de dragoste între o olteancă și un congolez. Aerul internațional al concurentului s-a transpus și în farfurie, căci Rodrigue le-a pregătit celor trei jurați o tocăniță braziliană de pește, cu care și-a asigurat trecerea în etapa următoare printr-un număr maxim de voturi.

Admiratoarele celui mai râvnit burlac din juriu nu au lipsit, iar jurizarea acestora nu doar că a fost una plină de umor, cât şi presărată și cu mici gelozii iscate din cauza indiferenței lui Cătălin Scărlătescu. Atât Denisa Voicu, cât și Raluca Podea au decis să-l impresioneze de data aceasta pe chef Sorin Bontea, însă doar Denisa a reușit să se califice în etapa următoare cu o rețetă gătită în premieră în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, savarina: ,,De când mă rog, n-am mai sperat că o să mai primim așa ceva vreodată. Mi-a fost și frică să mai spun! De 5 sezoane aștept preparatul acesta!”, a afirmat chef Bontea. Ștefania Manea este o altă apariție memorabilă pentru Cătălin Scărlătescu, care nu doar că a avut curajul să-l ceară pe jurat în căsătorie într-un mod inedit, cât a făcut și o figură bună în competiție cu o farfurie de inspirație italiană. Inelul ascuns printre paste l-a uimit pe jurat, iar savoarea preparatului l-a făcut să spună ,,da”, însă doar în ceea ce privește soarta concurentei din concurs.

De la o săptămână, la alta, chefii au parte de surprize din partea concurenților care s-au înscris în sezonul de poveste al celui mai iubit culinar. Așa se face că  aseară o bucătăreasă ce ghicește în cărți de tarot a fost provocată să răspundă și celei mai vehiculate întrebări de pe platou ,,Cine câștigă cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite”?”. Răspunsul i-a amuzat teribil pe jurați, dar l-a și încântat pe Florin Dumitrescu, cel căruia astrele îi prezic succesul în acest an.

Papilele gustative ale celor trei chefi au fost impresionate, poveștile din spatele farfuriilor i-au impresionat, iar curajul unora dintre concurenți le-au atras atenția, căci chiar în aceste momente Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se gândesc la primele strategii. Săptămâna viitoare telespectatorii vor avea parte de alte două ediții ,,Chefi la cuțite” presărate cu cele mai diverse ingrediente, luni și marți de la ora 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Vizită surpriză pe platoul ”Chefi la cuțite” pentru Florin Dumitrescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp, din cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locația de la Palatul Mogoșoaia. Cristina, soția sa, a venit însoțită de mama sa și cele două fetițe, Ava și Mia, pentru a-l susține și a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.

Exigent în fața concurenților, dar înduioșat de entuziasmul fetițelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunțit al platoului. Ava și Mia au dansat alături de chef Scărlătescu și au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ținuta frumoasei prezentatoare. Micuțele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregătește împreună. Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în rețete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinților în bucătărie la spălatul fructelor și al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă.”, a declarat acesta.

Nu este prima dată când comorile chef-ului își fac apariția pe platou, căci în trecut au reușit să îl surprindă și de ziua sa de naștere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc. Cu două sezoane ”Chefi la cuțite” în palmares, o serie de proiecte personale de succes și o agendă care abundă în evenimente și deplasări prin țară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai prețios refugiu: ”Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puțin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri și alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite, a spus, mândru, Florin Dumitrescu.

Cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Connect-R dansează, după o pauză de nouă ani, Romică Țociu se sperie de mișcările lui Salman Khan

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Dansul este posibil să le facă oareșce probleme lui Connect-R și Romică Țociu, diseară, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Lui Connect-R, care îl va imita pe Jason Derulo, îi este teamă că nu va reuși să respecte mișcările pe care i le-a predat coregrafa show-ului, Furnica, și asta din cauză că nu a mai dansat pe scenă din anul 2009.

La rândul său, Romică se sperie de viteza de mișcare pe care o are Salman Khan, megastarul bollywoodian pe care va trebui să-l imite. “După dansul ăsta, o să iau două bilete la Techirghiol, pentru durerile de șale”, spune el.

Cum vor reuși Connect-R și Romică Țociu să se descurce pe scenă, pe partea de coregrafie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, față în față cu jurații ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Prieteni foarte buni și colegi pe platourile de filmare, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu iau cu asalt bucătăria Chefi la cuțite în cel de-al șaselea sezon, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Mai mereu puși pe șotii, cei doi își vor face apariția în fața celor trei maeștri ai bucătăriei plini de făină, însă ce părere vor avea chefii despre această rețetă plină de ”umor” rămâne de văzut.

Atât Liviu, cât și Andrei, recunosc că nu stăpânesc foarte bine arta gătitului, însă speră ca și în acest domeniu să se completeze la fel de bine ca pe platourile de filmare. Fără un plan bine stabilit în ceea ce privește rețeta, dar cu multe așteptări, cei doi își propun să lucreze ca într-o bucătărie profesionistă, acolo unde există un head chef, dar și un sous chef. Așadar, unul dintre ei va da indicațiile, în timp ce celălalt se va încumeta să le transforme într-un preparat demn de pus pe bandă, special dedicat chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

”Eu nu vreau să gătesc ceea ce știu. Nici nu știm ce gătim. Ne vom pune ceva în gând, gândul o să ne dea un scurtcircuit și atunci vom pune în tigaie sau în cuptor mâncarea. O gătim la foc mărunt și așa va ieși un preparat extraordinar de bun. Chefii vor spune wow!”, a mărturisit Liviu Vârciu încrezător înainte de a ajunge la bancul de lucru.

Andrei Ștefănescu nu își pune la fel de multe speranțe în această jurizare ca bunul său prieten, fiind convins că preparatul lor îi va trece pe cei trei chefi printr-o degustare ”la cuțite”: Era să mor când am realizat că trebuie să venim la ”Chefi la cuțite” să gătim. Apoi mi-am dat seama…de ce să mor eu, când pot să-i omor pe chefi?! Așa că i-am zis lui Liviu…ne îmbrăcăm frumos, mergem în platou, gătim și îi omorâm pe chefi la propriu. Nu știu dacă se vor risca și vor gusta din preparatul nostru, dar am vrut să scăpăm de concurență și să îi distrugem!”, spune Andrei cu zâmbetul pe buze.

Cum s-au descurcat Liviu și Andrei la Chefi la cuțite, de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept ”o nebunie”, dar și ce vor avea chefii de spus despre preparatul lor misterios, telespectatorii Antena 1 vor afla într-un nou sezon al show-ului culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending