Connect with us

ALL MEDIA

Farse de Paste: Claudia nu mai vrea la Mall! (galerie foto)

Duminică, 24 aprilie, emisiunea „Plasa de stele” vă învită să petreceţi prima zi de Paşte întro abordare umoristică, alături de vedete mai puţin fericite, prinse în capcană de campionul divertismentului, Dan Negru. Claudia Pătrăşcanu a căzut fără menajamente în plasa întinsă cu precizie de echipa de la farse. Cum a făcut faţa bruneta provocărilor de tot felul, telespectatorii pot urmări duminică, de la ora 20:20, la Antena 1.

Published

on

Duminică, 24 aprilie, emisiunea „Plasa de stele”  vă învită să petreceţi prima zi de Paşte întro abordare umoristică, alături de vedete mai puţin fericite, prinse în capcană de campionul divertismentului, Dan Negru. Claudia Pătrăşcanu a căzut fără menajamente în plasa întinsă cu precizie de echipa de la farse. Cum a făcut faţa bruneta provocărilor de tot felul, telespectatorii pot urmări duminică, de la ora 20:20, la Antena 1.


Aşa cum ne-a obişnuit deja, Dan Negru apelează la cei mai buni prieteni ai victimelor pentru a-şi duce la îndeplinire minuţioasele farse, fără ca acestea să poată bănui ceva. Complice pentru capcana Claudiei a fost chiar unul dintre dansatorii cântăreţei, care a acceptat fără cea mai mică ezitare să intre în jocul echipei.

Acesta s-a oferit să o însoţească pe Claudia la o întâlnire pe care urma să o aibă întrun mall din capitală, nu înainte însă de a primi toate instrucţiunile de la regizorul „Plasei de stele”. Astfel, dansatorul a „ajutat-o” pe cântăreaţă să parcheze maşina exact în locul dorit de ehipa de farsori.

Fără să bănuiască nimic din ceea ce avea să i se întâmple, frumoasa brunetă a intrat în mall, unde a aflat că întâlnirea a fost anulată. O dată întoarsă în parcare, Claudia şi-a găsit maşina blocată de un arab nervos, care pretinde că i-a luat locul de parcare şi drept pedeapsă să îl aştepte până îşi termină treburile.

Şocată de toată tărăşenia, Claudiei nu i se pare nimic nelalocul lui nici în momentul în care este abordată de doi trecători care, pur întâmplător, văzuseră incidentul şi s-au oferit să o ajute pe cântăreaţă să mute maşina arabului, pentru a-i face loc să treacă. Ceea ce nu ştia Claudia era că totul făcea parte dintr-un plan bine pus la punct, că dansatorul nu o lăsase singură întâmplător şi că ăsta era doar începutul.

În momentul când cei doi trecători „amabili” au început să împingă maşina arabului, aceasta nu s-a mai oprit decât în momentul când i-a explodat generatorul, moment în care şi arabul tocmai se întorcea. Cuprinsă de panică, Claudia asistă interzisă la scena în care arabul, tunând şi fulgerând, începe să-i distrugă la rându-i maşina artistei.

Cum a reacţionat frumoasa brunetă în momentul în care şi-a văzut maşina distrusă şi dacă l-a iertat pe Dan Negru pentru acest incident, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, de la 20:20, întro ediţie de mare angajament a emisiunii „Plasa de stele”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending