Connect with us

Emisiuni

FARSE. Diana Dumitrescu își interoghează invitații sâmbătă, la emisiunea “De Suflet”!

Published

on

Reclame

Luna aprilie a debutat cu Ziua Păcălelilor, iar echipa emisiunii “De Suflet” s-a pregătit cu o ediție specială în care Diana Dumitrescu va afla de la invitații ei prin ce pățănii au trecut sau ce farse au făcut ei prietenilor.

Sâmbătă, de la ora 20:30, la ProTv Internațional vor fi prezenți în platoul emisiunii actrița Daniela Nane, Vlad Miriță, Aurel Moldoveanu, Marcel Pavel, Tara, Jazzy Jo și Narcotic Sound feat. Christian D. Fiecare va veni cu povești amuzante, dar și cu mici cadouri și surprize care vor fi pe placul tuturor telespectatorilor din afara țării.

Daniela Nane va vorbi despre rolurile din teatru, despre cursurile de actorie pe care le predă atât adulților cât și copiilor și va recita o poezie. Vlad Miriță vorbește despre noul său album de cântece interbelice cu care îi va cuceri pe telespectatorii “De Suflet”, sâmbătă când va și cânta. El va povesti și o întâmplare amuzantă despre cum și-a păcălit un prieten în copilărie, făcându-l să creadă că are puteri paranormale și poate deschide ușile balcoanelor și ferestrele din blocul de vis-à-vis.

La rândul lor, Marcel Pavel, Tara și Jazzy Jo își vor disputa locul de “cel mai inventiv” în domeniul păcălelilor și care sunt mai pricepuți la acest capitol: femeile sau bărbații, iar lupta va fi una strânsă.

Românii de pretutindeni vor putea descoperi și ce alte surprize a mai pregătit Diana, numai urmărind această ediție “De Suflet”, sâmbătă de la ora 20:30, la ProTv Internațional.

De suflet 3 De suflet De suflet2 De suflet4

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending